Znamo zašto je proljeće modno najraskošnije

Ocjena:

Autor: T.P

Raskošnije od bilo koje druge sezone u modnom svijetu, proljeće u nama uvijek budi dodatni nalet inspiracije i energije.
Nova „ FLORASION “ kolekcija za proljeće/ ljeto 2019 savršeno prenosi razigranost proljeća te onaj osjećaj slobode i nesputanosti koji u nama uvijek bude prvi proljetni dani. U prozračnim svilenim i transparentnim materijalima, romantičnim siluetama i raskošnoj paleti boja i materijala, svoju proljetnu modnu priču ispričala je dizajnerica Anja Stehlik.
„Ova proljetna kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je dinamičan, zavodljiv ,pomalo razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe. Odraz je moje želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim i unikatnim u svijetu suprotnom od toga. „ – kaže dizajnerica
Dizajnerica Anja Stehlik, kroz raskošne je floralne motive na različitim zanimljivim 3d strukturama haljina kreirala nove proljetne favorite unikatnih cocktail haljina i pink sakoa koje ćemo birati za posebne prilike, ali i za svaki dan.
Unikatni dizajnerski potpis s dozom ženstvenosti i prepoznatljive zavodljivosti ,Stehlik kolekcije svake sezone okupljaju najpoželjnije modne trendove.

Nova kolekcija dostupna je na www.anjastehlik.com te u Puli na adresi Zagrebačka 7.
Kampanju potpisuje kreativan tim u sastavu:

Photo: Ivana Tomić Photography
Model: Ana Rutić
Hair: Pjerika
MUA: Klara Sošić


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajna.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian