Znamo gdje su najbolji party komadi

Ocjena:

Autor: t.p.

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavila nam je svoju party kolekciju koja je u skladu sa svim modnim pravilima aktualne sezone provoda.
Becha Design u svojoj novoj kolekciji pokazuje svu raskoš boja i uzoraka koji odlično funkcioniraju u raznim kombinacijama. Svaki komad iz kolekcije može se nositi na više načina ostavljajući prostor za osobnu kreativnost.
Dizajnerica inspirirana sjajnim osamdesetima željela je u kampanji dočarati zvjezdano blještavilo koje vlada sezonom. Igranje bojama i spajanjem nespojivog bila je glavna nit vodilja. "Must Have" umjetno krzno u spoju s "mermaid" ljuskama i zlatnim dodacima, kao stvoreno je za odvažne žene koje nemaju straha u kombiniranju tekstura, stilova i materijala.

Becha Design posebnu pažnju pridaje konstrukciji kaputa koji su ove sezone popularnog zmijskog uzorka u kombinaciji srebrne i ljubičaste boje.
Kolekciju prati i otvorenje ekskluzivnog showrooma na adresi Stomorica 10, Zadar (Varoš, Iznad restorana Pjat) u kojem možete pronaći sve ono što Becha Design s ljubavlju stvara za ljubitelje mode i dobrog stila.

U doba društvenih mreža koje diktiraju trendove, kreativne kombinacije upotpunjene kreacijama Becha Design zagarantirano će zavladati ponajprije garderobama, a potom i Instagram profilima vladarica plesnih podija.Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian