Zlatovezom definirano elegantno i profinjeno

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Sisters Code profinjene kolekcije s neizbježnom inspiracijom u tradicionalnom

Švicarsko-srpski brend Sisters Code osnovale su sestre Vladana i Bojana Veljković u travnju 2012. godine, a inspiraciju za svoj dizajn pronalaze u životnom stilu kojim žive u dvije metropole - Zurichu i Beogradu.

Putovanja, gradovi, njihova arhitektura, ali i kulturno nasljeđe ono su što ih svakodnevno potiče na stvaranje novih kolekcija odjeće za žene i muškarce. Za sezonu jesen/zima 17.18. ostvarile su suradnju s brendom Bombay Birds što je rezultiralo dvjema kolekcijama - Golden Rush i Twin-Set.
Iza brenda Sisters Code stoje dizajnerice i sestre Vladana i Bojana Veljković

U kolekciji Golden Rush dominiraju elegantni komadi sa zlatovezom koji predstavlja divan spoj profinjenosti i tradicije. Zlato kao simbol prestiža i otmjenosti kolekciji daje dodanu težinu, a odjeća iz ove kolekcije izrađuje se u beogradskom Sisters Code Atelieru.

U kolekciji Twin-Set pronaći ćete pak moderan i sofisticiran dizajn u pažljivo biranim kvalitetnim materijalima i promišljenim krojevima kako bi se svaka osoba u Sisters Code odjeći osjećala posebno, ali ugodno.
Sisters Code defile na 42. Belgrade Fashion Weeku

Kako bi sa svojom modnom vizijom i svojim brendom upoznali što veći krug ljubitelja mode, dizajnerice Vladana i Bojana izabrale su modnog blogera i influencera Josipa Grabovca za brend ambasadora na prestižnom modnom dogadjaju Pitti Immagine u Firenci i na Milano Fashion Weeku koji je nosio komade iz kolekcije Twin-Set.
Josip Grabovac / blog Glas mode


Klikom na fotografiju u nastvaku pogledajte dio Twin-Set kolekcije za jesen/zimu 17.18.!


Foto: Sisters Code


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian