Zimi ne zaboravite na ljeto

Ocjena:

Autor: L.B.

Upravo je poruka iz naslova ona koju nam ovog prosinca šalje Break Time®, brend nautičkog nakita

Break time® će u subotu, 3. prosinca 2017., lanirati novu varijantu kolekcije svojih najpopularnijih narukvica sa sidrima, baš na vrijeme za obilježavanje godišnjice prvog dućana u gradu Splitu.

Nova SPLIT MINI - narukvica na omotavanje s finim malim sidrom u srebrnoj boji, boji žutog zlata ili rozog zlata savršen je podsjenik na vruće ljetne dane, sunce, more i jedrenje. Novu verziju potpisuje dizajner i suvlasnik brenda Ionut Copoiu koji je u protekloj godini za izradu neodoljivih Break Time® ručno rađenih narukvica iskoristio preko 10 km jedriličarskog užeta, paracorda i ekološke kože.
Stoga ne čudi što njegova životna i poslovna partnerica Mirela Rus već sada u ovoj narukvici prepoznaje "No. 1" za proljeće/ljeto 2017.: "U ovih 12 mjeseci otkad smo otvorili dućan, SPLIT by Break Time® kolekcija narukvica sa sidrima je apsolutno najprodavanija, što predstavlja više od 50% ukupne prodaje."
Na sam dan lansiranje kolekcije, SPLIT MINI sidro narukvica (koja se može nositi i kao sve popuraniji ukras za nogu!), bit će dostupna u dućanu u Splitu (Trogirska 8), kao i na online shopu www.nautical-bracelets.com uz 50% popusta!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne