MEPHISTO jesen/zima 2018

Zima u Fochu nikada nije bolje izgledala

Ocjena:

U Fochu dobro znaju - kad se temperature spuste, raspoloženje podižu dobri kaputi, jakne i bunde! Dizajnerica Vedrana Šehagić u svojoj zimskoj kolekciji nudi savršene komade u kojima ćete izgledati sjajno i kada termometar pokaže ispod nule.

Urbana ženstvenost, kao stvorena za sve poklonice sportske elegancije, glavno je obilježje ove modne linije, a vrhunski materijali jamče lako održavanje i dugotrajnost nošenja. Krojevi su trendovski s odmjerenom dozom klasike koja ih čini bezvremenima i stavlja u red najpoželjnijih business casual modnih marki na našem tržištu.

Boje u zimskoj kolekciji su zagasite i tople, a odvažni iskorak je napravljen s prekrasnom crvenom nijansom koja ove sezone ima posebno mjesto na modnoj sceni. Vedrana Šehagić za Foch bira materijale prirodnog sastava ili zanimljive mješavine koje se proizvode u najsuvremenijim tehnološkim procesima.


Posebnu pozornost ova mlada dizajnerica posvećuje bundama koje su postale zaštitni znak Focha, a izrađene su od prirodnog ili luksuznog ekološkog krzna u kombinaciji s finim talijanskim velurom i kašmirom. Kada je u pitanju ostatak kolekcije – haljine, bluze, suknje, hlače i popularni kardigani –Foch je vjeran materijalima europskog porijekla pa su nizozemski makoi, španjolske viskoze i talijanski štofovi glavna okosnica. Osim u zagrebačkoj monobrend trgovini u Gajevoj 6, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.
foto: Vanja Šolin


Ako vam se članak svidio, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

mephisto lijevi jz 2108
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian