Zima 2014.: Najbolji proizvodi za vaše ruke

Ocjena:

Autor: A. M.

Suhe ruke zimi i nisu neka novost. Hladno vrijeme, snijeg, topli domovi... Sve to utječe na naše ruke koje nam vraćaju suhom kožom ukoliko im ne posvećujemo dovoljno pažnje i ne mažemo ih redovito. S tim se problemom susrećemo svakodnevno, pa smo za vas smo pripremili izbor krema koje će sigurno pomoći vašim rukama.
1.jpg
1. Najbolje upijajuća

La Roche - Posay Cicaplast Mains dio je obitelji Cicaplast kreme koja se u Francuskoj smatra dijelom kućne ljekarne.

Zahvaljujući formuli od 4% niciminida i 30% glicerina ne samo da će preporoditi ruke, već će se i brzo upiti i učiniti ruke odmah nakon nanošenja spremnima za rad.
2.jpg
2. Superobnavljajuća

Garnier intenzivna njega za izrazito suhe i oštećene ruke dostupna je na tržištu već godinama i nikada ne gubi na svojoj kvaliteti.

Obnavlja i hrani oštećenu kožu ruku, no važno je istaknuti kako je lagane teksture koja se brzo upija. Postupak nanošenja za njegovane ruke ponovite nekoliko puta dnevno.
03.jpg
3. Najmirisnija

Ako ste skloni mirisnim kremama za ruke, odaberite Olival s lavandom koji će donijeti toliko obožavane mirise mora i ljeta. Stručnjaci iz Olivala ove zime su nam predstavili uz kremu i koncentrat čiji je glavni sastojak dalmatinska lavanda.

Za dnevnu upotrebu dovoljna je mala količina kreme bogate dalmatinskom lavandom nekoliko puta dnevno. Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku.
4.jpg
4. Sasvim sigurna

Eucerin® nam ove zime predlaže 2 noviteta. Ovisno o vašoj potrebi izaberite Eucerin® pH5 kremu za ruke za visoko djelotvornu i dugotrajnu njegu osjetljivih ruku koja obnavlja suhe i oštećene ruke i vraća im glatkoću i podatnost.

Druga opcija je Eucerin® Krema za ruke s 5% ureje koja sadrži ureju, prirodni čimbenik zadržavanja vlage i visokovrijedni glicerin. Grube, suhe i preopterećene ruke pomoću Eucerin krema postaju ponovno podatne.
5.jpg
5. Najhranjivija

Nakon kućanskih poslova, kada su ruke posebno suhe, našli smo savršeno rješenje. Univerzalana zaštitna mast za prirodnu njegu iz Kozma učinit će vašu kožu ruku ili bilo kojeg dijela tijela sjajnom, glatkom i mekanom.

Baš onakvom kakvu ste oduvijek željeli!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian