Zbog J'ELIM želimo nositi korzete svaki dan

Ocjena:

Autor: T.P.

U jesensko/zimskoj kolekciji mladi brand J'ELIM iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Vrhovec donosi nam korzete namijenjene slojevitom oblačenju čime se želi potaknuti kreativnost i odvažnost za spajanjem nespojivih komada odjeće.
Predstavljena kolekcija "Sofa chic" čine basic komadi s odmakom koji se nadovezuju na prošlogodišnju J'ELIM kolekciju, no uz njih u kolekciji možete pronaći i vrlo zanimljive komade koji doprinose šarmu samog branda. Inspirirana klasično tapeciranim namještajem i arhitekturom, dizajnerica se poigrala materijalima s printom, jednobojnim pamučnim traperom i vunenim štofom koje međusobno spretno sljubljuje.
Kampanja je po želji dizajnerice snimana u okolici njenog rodnog mjesta i lokacijama idiličnih polja obranog kukuruza na koje biste bez iznimke rado zakoračili uživajući u miru i opijajućem pogledu. "Upravo je priroda ta koja nas jedina ne može razočarati, što pogotovo dolazi do izražaja u situacijama poput pandemije koja nas je zadesila." - naglašava mlada dizajnerica.
Kolekcija sadrži klasične crne i bijele komade koji se međusobno stapaju u jednu elegantnu i sofisticiranu priču s malim pomacima detalja. Osim akromatskog dijela kolekcije, svakako valja naglasiti i vibrantne kapute koji će s lakoćom uljepšati zimske dane. Korzeti kao ključni komadi kolekcije ističu se nježnim i upečatljivim detaljima, cvjetni materijal proteže se kroz čitavu kolekciju vezujući je u skladnu cjelinu. Sve odjevne komade možete naručiti putem webshopa jelim.hr ili instagram profila @jelim.official

Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...
Kampanju potpisuje mlada fotografkinja Dora Kolar i stilistica Klaudija Balazinec, dok se u ulozi modela pronašla Karla Luić-Kmezić. Iza make upa stoji Lara Bajza, a kose Tanja Kuštović/Hairground (za Profokus).


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Lookbook nakit 2021 (1)

kolumne