Zavirite iza linije Schwarzkopf Cro A Portera

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Zahvaljujući jubilarnom 25. Schwarzkopf Cro A Porteru dva smo dana imali priliku uživati u uglavnom odličnim kolekcijama etabliranih hrvatskih modnih dizajnera, ali i nekih novih imena čije vrijeme tek dolazi.

Sam događaj otvorila je revija modne dizajnerice Matije Vuice koja je osim spektakularnih haljina, publici ponudila i sjećanje na same početke Cro A Portera zahvaljujući povratku na piste djevojaka koje su svoje revijske cipelice već odavno objesile o klin.

Prve večeri veliki interes privuklo je i jedno novo ime Cro A Portera, brend Kliskinic//Sabaric iza kojega stoje Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić. Njihova dobro promišljena kolekcija bila je jedna od lajt motiva večeri.
utekst.jpg
Druga večer donijela je revije jedanaestero dizajnera među kojima su se istaknuli uvijek spektakularni Zigman, inspiriran operom Madame Butterfly i gejšama, ali i modna kuća Nebo, koja je na pozornicu preselila mistični vrt s čarobnim djevojkama u lepršavim haljinama.

Ove sezone broj ulaznica za Cro A Porter bio je manji nego prethodnih godina, a medijskih akreditacija i najavljenih dolazaka javnih osoba više no ikad. Stoga je postojala opravdana bojazan od kaosa.
utekst'.jpg
Međutim, organizacijski tim na čelu s Viktorom Dragom, uspješno je doskočio izazovu, pa niti u jednom trenutku protokol nije zapeo, niti je došlo do incidentnih situacija. Produkcijski, umjesto duge piste i redova stolica, centralni stage bio je četvrtast, s tribinama.

Pratiti revije u takvom, 'kazališnom' okruženju, na prvi se pogled moglo učiniti nespretnim, no scenski je efekt bio fantastičan. Bilo je to još jedno izdanje za pamćenje, i teško je zamisliti što će nam tim Schwarzkopf Cro A Portera pripremiti za iduću sezonu!


Kroz galeriju u nastavku, vodimo vas u backstage Schwarzkopf Cro A Portera!

Photo: Mirko Janković / BPAimages.com

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian