Zavedite pogledom!

Ocjena:

Autor: Ana Jerneić

Američka slatkica Olivia Palermo (27) uvijek je na nivou, bez greške u stylingu, maksimalno elegantna i sveprisutna, te osvaja klasičnom elegancijom.Slovi kao modna ikona, a čini se kako bi joj vrlo dobro odgovarao i status beauty ikone. Upravo zbog toga danas 'trančiramo' do u detalje makeup Olivie Palermo. Besprijekoran ten u kombinaciji sa savršeno toniranim licem i lagano istaknutim kontura, odaju dojam da je makeup nanesen u nekoliko minuta.


Pogledajte sve proizvode koje Olivia koristi za zavodljiv look!


Upravo suprotno, iako jednostavan, oko ovog makeup ćete se morati potruditi, osobito kada su podloga i konturiranje u pitanju. Olivia uvijek ima, iako gotovo nezamjetno, naglašene konture lica i zaista ne riskira kada je makeup u pitanju. Isto tako ne odustaje od svog izgleda nevine djevojčice čija je moć u očima. Nevin pogled poput onoga Olivije Palermo postići ćete toplim tonovima. Olivia se odlučila za smeđu olovku, što je svakako bolje od teških crnih nijansi.
utekst.jpg
Dodatni trik za postići nevinost u pogledu je oči, nakon što ih obrubite smeđom olovkom, lagano izblendati tankim kistom. Cilj nije postići smokey efekt već samo ublažiti linije. I sve to začinite s puno slojeva maskare. Trepavice moraju biti rasčešljane, jer samo takve su maksimalno istaknute. Tek s ovim makeup-om Olivia je počela isticati obraze. U fazi 'smokey eyes'-a njeni obrazi su bili tek lagano naglašeni konturama, nježnim slojem rumenila i highlighterom.

Svoju svijetlu put ističe kombinacijom brončano naračastog i rozog rumenila, a svježinu lica postiže neizostavnim highlighterom. Svoj nevini makeup zaokružuje blagim ružem u nude rozim tonovima koji izvrsno pristaje brinetama. Lagano naglašene usne koje se nikako ne ističu, ali savršeno upotpunjuju njen makeup, savršen su odabir za primjetan i jednostavan makeup.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian