Zapanjujuća haljina hrvatske dizajnerice u Veneciji

Ocjena:

Autor: L. Biondić

O haljini Matije Vuice na crvenom tepihu 74. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji pišu i svjetski mediji

Kada  ju je odjenula za premijeru filma "The Leisure Seeker", 32-godišnji model i TV voditeljica Hofit Golan vjerojatno nije ni slutila kakvu će prašinu njezina kanarinac žuta svilena haljina s lepršavim volanima podići u svjetskim medijima. Britanski Mail Online nazvao je kreaciju hrvatske dizajnerice Matije Vuice "frapantnom i zadivljujućom kanarinac žutom haljinom grčkog stila" i "haljinom koja ostavlja bez daha".
Model i tv voditeljica Hofit Golan na premijeri filma "The Leisure Seeker" u svilenoj žutoj haljini s volanima Matije Vuice

I nisu pretjerali nimalo. Spomenuta haljina Matije Vuice uistinu ostavlja bez daha. Kao i mnoge druge njezine kreacije, a još su dvije takve ovih dana šetale venecijanskim 'red carpetom'. Rezultat je to suradnje hrvatske dizajnerice s njemačkim stilistom Samuelom Sohebijem koji je svoju karijeru započeo kao stilist za brend Philipp Plein. Kasnije je surađivao s ruskim Vogueom, Vanity Fairom i Glamourom, a zatim i s brojnim svjetskim 'selebsima' među kojima su i Naomi Campbell, te sestre Penelope i Monica Cruz.
O Matijinoj haljini raspisao se i Daily Mail nazivajući je zapanjujućom

Lijepa Hofit i talentirani Samuel tako su još jednom pokazali kako su haljine Matije Vuice uistinu stvorene za crvene tepihe i svjetske premijere. Doduše, mi to znamo već dugo, jer Matija Vuica već godinama oblači regionalne zvijezde, ali i proslavljenu hrvatsku glumicu s londonskom adresom Zrinku Cvitešić koja za svoje lookove s potpisom Matije Vuice uvijek i isključivo dobiva samo riječi hvale. I zato s nestrpljenjem očekujemo nove Matijine haljine na crvenim tepisima. Tko zna, možda još koju i u Veneciji. Ipak venecijanska Mostra traje do 9. rujna.

Foto: Instagram


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian