Zaljubljeni smo u custom made odijela s porukom

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Otkako se pojavila na sceni, dizajnerica iz Istre  Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce  koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih. Sakoi koji prema van odišu minimalističkim linijama i visokim estetskim standardima, unutra kriju personaliziranu priču, napravljenu po želji svakog kupca.
Mnogi se pitaju od kud taj neki, usađeni, prirodni šarm u odijelima. Možda se odgovor krije u kontradikciji po kojoj su odjela dovoljno chic za poslovne tzv. uredske svrhe, pa i opet idealna za večere i noćne izlaske. No, jedno je sigurno, odjela su bezvremenska, elegantna, moćna i sexy.
Sezonama brend O´dijelo svojim sakoima daje notu posebnosti, a sve zahvaljujući emocijama koje se kriju u unutrašnjosti. Emocije na custom made ilustriranim podstavama, dojmljivi citati, personalizirane fotografije samo su dio ove posebne priče, posebnih odijela koja se izrađuju isključivo po mjeri.
Profinjenost nove ženske kolekcije prepoznaje se u materijalima od kojih su sakoi izrađeni, tako se sakoi iz recentne kolekcije diće mat i sjajnim satenskim materijalima s detaljima poput bisera, perli i pernatih broševa. Efektnim volanima na reverima i manžetama zaokružuje se priča koja ukazuje kako je za sofisticiran izgled potrebna ideja, stil i hrabrost za igru s krojevima i materijalima.
„Opetovano potenciranje kvalitete ka dostizanju perfekcije ishodišna je i krajnja točka kako svakog sakoa tako i svake kolekcije. Neumorni smo u pronalaženju načina kako svaki put doseći viši nivo majstorstva izrade i do maksimuma uporni u prožimanju s novom idejom suptilnog seksepilnog kroja“ - dijelom nam je otkrila tajnu O'dijela dizajnerica Anja Stehlik.
Kompletnu kolekciji kao i detalje novih modela pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.
Photo: Sara Šijan
Mua: Klara Sosic
Hair: Artistic studio
Location: DD Interijer


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatsko


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian