Zaljubite se u nove naočale BORBA by ENVY MY SPECS

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

BORBA by ENVY MY SPECS luksuzni brand sunčanih naočala premijerno predstavljen u zagrebačkom Kaptol centru

Novi hrvatski brend sunčanih naočala premijerno je predstavljen u zagrebačkom Kaptol centru. Kreativni dio koji stoji iza imena BORBA by ENVY MY SPECS, naočala u koje se svi zaljube na prvi pogled, su Boris Banović i Andrej Munivrana. Ono po čemu su ove naočale prepoznatljive je prije svega vrhunski materijal, izvrsna kvaliteta i detalji na koji se obraća posebna pažnja.

BORBA naočale imaju upečatljiv dizajn koji podsjeća na bezvremenske klasike, a savršeno će se uklopiti u svaki stajling. Spontana ideja kreativnog dua razvila se iz ljubavi prema vrhunskom dizajnu. Boris i Andrej uložili su gotovo dvije godine rada u razvoj kolekcije, s okom za detalje u svakom dijelu produkcije.
Savršene leće dolaze iz Italije, acetat iz Slovenije, dok je proizvodni pogon u Hrvatskoj, i to u tvornici s više od desetljeća optičarskog iskustva. Ono što čini BORBA kolekciju doista posebnom je spoj modernog i tradicionalnog dizajna, što dokazuje primjena preciznog sastavljanja pojedinačnih komponenti uz ručno oslikavanje.

Ljeto 2018. je pred vratima, a ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom sunčanih naočala, BORBA naočale su nešto što će svakako zadovoljiti vaše potrebe i svakodnevno izmamiti osmijeh na vaša lica.

Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian