Za svaku kupnju osvojite parfem...

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nit, kao nit vodilja poznate dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik, ovaj je put povezala Etna Maar dizajn s Ambre EdP by Christian Lacroix, predivnim novim mirisom kozmetičke kuće Avon. Uz svaki kupljeni komad iz nove The One kolekcije u Etna Maar webshopu, Avon će pokloniti Christian Lacroix Ambre for Her parfem.*

Sraz dva dizajnerska imena najbolje opisuje sama dizajnerica: "Avon i Etna Maar kao brandovi podržavaju osobno ostvarenje svake žene. Želja mi je odjećom istaknuti ljepotu magme, onoga tko ju nosi, baš kao što to i Avon čini svojom kozmetikom. Miris Christian Lacroix Ambre izvrsno se nadopunjuje s malim crnim haljinama iz moje nove kolekcije 'The One'. Spoj je to suprotnosti - s jedne strane haljine jednostavnih linija koje posebnim čine neočekivani avangardni detalji, a s druge strane raskošan i dekadentan Ambre."

Dizajnerske su suradnje u Avonu prepoznate kao dodana vrijednost jer je, uz miris kao esenciju parfema i dizajn bočice, i pakiranja ono što privlači korisnika.

PROČITAJTE! Zavodljivi miris luksuza: Ambre by Christian Lacroix
tekst.jpg
Avon Ambre by Christian Lacroix za sve Etna Maar kupce
"Etna Maar svoje modele savršeno 'upakirava' u prepoznatljivu, a opet neočekivanu kolekciju, od jednostavnih crnih haljina, preko inspiracije Matrix motivima i teksta u printu, pa do predivnih pletiva i kaputa po kojima je posebno prepoznatljiva. I Christian Lacroix stvorio je ime na igri s printevima, bojama i avangardom, u čemu smo uostalom i vidjeli neodoljivu poveznicu ovih dvaju dizajnerska imena. Žuta boja jantara i elegancija bočice i samog mirisa svakoj će ljubiteljici Etna Maar modela još više približiti priču koju dizajnerica govori kroz svoju kolekciju", izjavila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

*u vrijednosti iznad 500 kn, do iscrpljenja zaliha

Fotografije: Karmen Poznić / moda.hr

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne