Za Novu budi zvijezda u novoj "Becha'' haljini

Ocjena:

Autor: T.P.

U duhu blagdana i blagdanskog raspoloženja snimljena je nova božićna kolekcija poznate zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja se stoji iza modnog brenda "Becha".
Zadarske kamene ulice poslužile su kao idealna kulisa za predstavljanje blagdanske kolekcije "Becha Black Dust". Vizualima prezentirana blagdanska kolekcija logičan je nastavak i prirodna ekstenzija dizajneričine ranije predstavljene kolekcije "Black Dot" na Ljubljana Fashion Week-u.
Kolekcija "Becha Black Dust" inspirirana imaginarnom zvjezdanom prašinom, kao i uvijek neizostavnim modnim pravcima osamdesetih koji su prepoznati kao stil i zaštitni znak Boženin ranijih kolekcija. Dizajnerica ovog puta potvrđuje kako svojim radom s lakoćom pomiče granice elegancije dodajući ekstravagantni dodir svakom komadu odjeće.
Kolekcija obiluje voluminoznim večernjim haljinama od najfinije čipke i pliša, a uz već standardne ali uvijek dijelom drugačije volane, haljine u duhu blagdanskih prilika, krase efektni zvjezdani motivi.
Za ove posebne blagdansku dane, pa i srodne prilike, kolekciju upotpunjuju male crne haljinice koje svaka žena ne smije, ne imati u svom ormaru. Kreacije Becha designa mogu se nabaviti kako u domicilnom showroomu Becha koji se nalazi u zadarskom Varošu, tako i u drugim dizajnerskim dućanima, pa  i van granica.


Više modela i detalja iz nove kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.
Foto: Isabella Bajlo
Foto edit: Samantha Kandinsky
Model: Dea Marković


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian