Vrhunska modna slojevitost by MAKS

Ocjena:

Autor: T.P.

Kampanju najnovije kolekcije Saše Maksimiljanović potpisuje ugledni domaći fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja

Zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović predstavlja novu kolekciju za aktualnu sezonu. Kampanju Love Disintegration potpisuje naš cijenjeni fotograf Šime Eškinja, a odlikuje ju jednostavna igra crno bijelih kombinacija upotpunjena kožnim Aumorfia komadima i MDK Miranda Kaloudis torbama.
Nova kolekcija sadrži kapute dekonstrukcije koji se mogu slagati na više načina, ali i primijeniti u muškom odjevnom stilu. Ovo je samo prvi dio kolekcije koji najavljuje nastavak namijenjen samo muškoj publici. Materijali nove Maks kolekcije poslužili su i kao nit vodilja u osmišljavanju kampanje. S obzirom na to da se kroz cijelu kolekciju provlače prirodni materijali kao što su pamuk, gaza i platno, ideja za samo snimanje došla je od tkanine kao povratak prirodi i zemlji. Iz tog razloga, za lokaciju snimanja odabran je divan sportski konjički klub Sv. Juraj nadomak Zagreba.
„Uvijek se trudim pokazati nešto novo u svom dizajnu i u viziji samog brenda, ovoga puta odlučila sam predstaviti potpuno drugačiju kampanju nego do sada. Šimina estetika i moj dizajn izvrsno se nadopunjuju i jako smo zadovoljni s vizualima koje smo dobili. Radi se o kolekciji za aktualnu sezonu, jesen-zima 2018/2019 koju ćemo još naknadno nadograditi muškim modelima. Ovom prilikom, osim svoje obožavane crne ubacila sam i dosta bijelih komada, tako da bi se moglo reći da vas u Maksu očekuje jedna 'šarenija' jesen. Bit će dosta noviteta u narednim mjesecima, ovo je samo početak“, objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica brenda Maks.
Uvijek vjerna svom stilu i dizajnerskom izričaju, Saša u novoj kolekciji predstavlja monokromatske odjevne komade. Osim vječne crne, ovoga puta u zimsku kolekciju ubacuje bijele komade koji se izvrsno nadopunjuju i predstavljaju nam Sašino avangardno viđenje mode za nadolazeću zimu.
Kombinacija laganih i prozračnih komada s težim i konstruktivnijim slojevima već je dugo njen zaštitni znak, a upravo taj odnos spojivog s nespojivim, prozirnog s neprozirnim, mekanog s krutim, asimetričnog nesklada i modnog sklada nam donosi još jednu vrhunsku Maks modnu igru slojevitosti. Multifunkcionalni kaputi, majice, hlače, haljine, košulje i tunike samo su dio bogate Maks kolekcije za jesen-zimu 2018/2019.

Famozne modele jesensko/zimske kolekcije brenda MAKS obavezno pogledajte u nastavku...

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian