Volimo prkosno Lilith proljeće u zimu

Ocjena:

Autor: moda.hr

Pastelna i lepršava zima Lilith by Katarina Baban

Glumica i osnivačica modnog brenda Lilith Katarina Baban predstavila je novu kolekciju za hladne dane pred nama, a u kojoj su se, po prvi put, uz haljine našli i kaputi i jakne. Prilika za lijepu odjeću je mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje!

Na adresi Bosutska 9, blizini koncertne dvorane Lisinski, dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom koja je lansirala svoju kolekciju za jesen/ zimu 2017./18. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.
"Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti", poručuje Katarina.
U novoj modnoj priči neizostavni su čipka i viskoza, a dnevne i večernje kombinacije koje dnose prkosno proljeće u ovu hladnu zimu nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljen Showroom.


U nastavku pogledajte sjajnu kampanju!
Fotografije: Joanna Paciorek
Modeli: Anđelina i Lucija Biljuš
Kosa: Studio Ka (Tea)
Šminka: Studio con2rAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian