Vizažistica Petra Sever osmislila jedinstvenu uslugu

Ocjena:

Autor: T.P.

Make-up koji svojim vještim rukama kreiraju profesionalni vizažisti vrlo često prati stigma nečeg nedostupnog, ekskluzivnog i dalekog, nečeg što je strogo rezervirano za blještave stranice modnih magazina ili tek pokoje svečano događanje kada si odlučimo priuštiti nešto posebno. No, profesionalnom se make-upu može pristupiti iz drugačijeg ugla, a upravo o tome svjedoči nova, jedinstvena usluga na našem tržištu koju je osmislila poznata make-up artistica Petra Sever. Nakon gotovo 10 godina predanog rada na domaćoj modnoj i beauty sceni, tijekom kojih je u svoj portfolio upisala nebrojeno mnogo naslovnica, editorijala i modnih kampanja te zauzela mjesto cijenjenog stručnjaka u svom području čiji savjeti uživaju veliko povjerenje, Petra je odlučila demistificirati domenu profesionalnog šminkanja i tržištu ponuditi nešto posve novo i drugačije.
Petra je osmislila jedinstveni koncept koji približava beauty znanje ženama i čini ga dostupnijim, a sastoji se od pomno razrađenih usluga savjetovanja, edukacije i shoppinga. Svaki od tri paketa beauty usluga nudi personalizirani i segmentirani pristup osobnom make-upu, a paketi se mogu kombinirati te prilagoditi potrebama i željama klijentice. Online savjetovanje namijenjeno je svima koji imaju nedoumice i pitanja oko određenih beauty proizvoda, tehnika šminkanja ili, jednostavno, žele preporuku profesionalnog vizažista. Osim savjetovanja, u ponudi je usluga edukacije i kreiranja osobnog looka posebno prilagođenog stilu, karakteru i potrebama klijentice te fizionomiji lica, a Petra će ih naučiti kako da svoje make-up lookove rekreiraju svaki dan. Na koncu, tu je i usluga beauty shoppinga. U iskustvo osobnog shoppinga uključeni su savjetovanje te pronalazak proizvoda koji odgovara željama i potrebama klijentice.
"Nakon dugogodišnjeg rada u branši uz koji se veže užurbani tempo života, poželjela sam se okrenuti uslugama koje nude ponešto osobnije iskustvo, približiti beauty znanje ženama i učiniti ga dostupnijim nego što je danas. Također, svojom uslugom želim ohrabriti ljude da koriste usluge stručnjaka u segmentima u kojima to dosad nije bilo uobičajeno, te dugoročno proširiti spektar vizažističkog djelovanja na hrvatskom tržištu", izjavila je Petra Sever povodom lansiranja nove beauty usluge. Svoje dugogodišnje klijentice Petra nagrađuje određenim pogodnostima na predstavljene pakete, a više detalja o samim uslugama možete pronaći na web stranici https://www.petrasever.com/.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian