Vinocom, festival koji se ne propušta

Ocjena:

Autor: moda.hr

Ukoliko niste sigurni kako provesti vikend, posjetiti mjesto na kojemu možete uživati u vinima gotovo 300 vinara moglo bi odagnati sve vaše nedoumice

Upravo će zagrebački hotel Esplanade ovaj vikend postati najpoželjnija lokacija za sve ljubitelje vina. Naime, tamo će se 24. i 25. studenog 2017. održati 12. Vinocom, zagrebački međunarodni festival vina.

Osim hrvatskih vinara na festivalu će se predstaviti i gosti iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Italije, Crne Gore, Makedonije, Portugala, Bosne i Hercegovine te Srbije, a posjetitelji će osim uživanja u vinu i finim zalogajima tijekom dva dana moći sudjelovati i u petnaestak radionica koje vode poznati enolozi sommelieri i na kojima se mjesta brzinski popunjavaju.
utekst1.jpg
Vinocom 2014.
Festival koji je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani otvara se u petak, 24. studenog 2017. u 11h.  Cijena jednodnevne ulaznice je 200 kn plus 50 kn za  degustacijsku čašu koje će vam biti vraćene kada vratite čašu. Festival koji se ne propušta možete posjetiti u petak i u subotu od 11h do 18h.

Za više informacija o fstivalu posjetite www.vino.com.hr
utekst2.jpg
Vinocom 2014.
Foto: Vino.com.hr


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian