Veži me!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Hrvatske dizajnerske leptir mašne

Hrvatski modni brend TIE ME predstavio je svoju novu kolekciju "Gentlemen's choice" u kojoj se mogu pronaći svečane, ručno rađene leptir mašne raznih uzoraka, idealne za svečane prigode poput vjenčanja. Kolekcija je nastala zbog ograničene tržišne ponude svečanih, ali u isto vrijeme zanimljivih leptir mašni. TIE ME leptir mašne posebne su po tome što su uzorci rađeni u suradnji s grafičkim dizajnerima ekskluzivno za ovu kolekciju te se mogu pronaći samo u TIE ME-u.

Uz svaku mašnu moguće je napraviti i dvostrani rupčić koji se može složiti na veliki broj načina te time podići cijelu kombinaciju. Kolekcija "Gentlemen's choice" je zbog fine satenske tkanine idealna za prigode poput vjenčanja, a svaku mašnu ili komplet moguće je i personalizirati uvezom inicijala ili datuma.
Osim leptir mašni iz kolekcije "Gentlemen's choice" u TIE ME-u možete pronaći jedinstvene leptir mašne, rupčiće za sakoe te ženske mašne, a cilj ovog mladog hrvatskog brenda jest ponuditi ponuditi originalne i ručno rađene proizvode od kojih je svaki element izrađen u Hrvatskoj. Brend nudi i mogućnost personalizacije proizvoda putem izrade tkanine po želji ili uvezivanja teksta.

Iako relativno mlad, ovaj hrvatski brend već je oduševio kupce u inozemstvu pa se ručno rađene TIE ME proizvodi mogu pronaći u dućanima diljem svijeta, od Australije do Norveške.


Kampanju za novu kolekciju pogledajte u nastavku!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian