VesnaSPOSA s lakoćom materijalizira glamur i eleganci…

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Profinjeno, zavodljivo i privlačno, a ponajviše ugodno, vječni je ideal.

Nešto poput mitskog svetog grala za kojim teži svaka djevojka tog posebnog dana, a ni više ni manje romantične večeri uz svijeće u zaljubljenom izlasku. Ostvariti taj cilj bila je namjera nove kolekcije vjenčanih i večernjih haljina Vesne Pretković.
Za nadolazeću sezonu jesen/zima, poznata hrvatska modna kuća VesnaSPOSA, kreirala je više od dvadeset atraktivnih modela vjenčanica i večernjih haljina, a za tu priliku snimljena je izrazito efektnu kampanju koja svojom estetikom i atraktivnošću izgleda kao da je dio posljednjih filmova o Jamesu Bondu.
Kolekcija koja odiše profinjenom elegancijom pronašla je inspiraciju u ekskluzivnoj francuskoj čipki i prozračnim svilenim materijalima. Suvereno dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok su siluete nježne, graciozne i profinjene. Kolekcija nazvana "JUSTE TOI" što prevedeno s francuskog znači “Samo ti” s lakoćom materijalizira glamur i eleganciju.
Materijali poput čipke i svile precizno zaokružuju cjelinu čime ručno ukrašenim detaljima i čipkanim aplikacijama naglašavaju posebnost. "JUSTE TOI" je odvažna i inspirativna kolekcija, magnetski privlači poglede paletom modernih i snažnih boja, inovativnim dizajnom, detaljima i visoko kvalitetnim materijalima.
Kampanja za kolekciju ''JUSTE TOI'' snimljena je u bajkovitoj Opatiji. Atraktivne lokacije svojim gostoprimstvom ustupio je Amadria Park Hotel Royal. Haljine šampionski nose riječka manekenka Manuela Fabac, već tradicionalno zaštitno lice VesnaSPOSA kampanja i poznata voditeljica CMC televizije Elena Jung. Iza šminke stoji Daniel Domika pariški đaka prestižne akademije ''Make up forever'', dok je za frizuru zaslužan Ivan Bošnjak iz salona Perman Experience. Fotografiju potpisuje Robin Pretković.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian