Velikih 12 za 12 godina

Ocjena:

Autor: moda.hr

Održane 12. Riječke stepenice


Dvanaesto izdanje Riječkih stepenica predstavilo je najinteresantnije od kolekcija za nadolazeću jesen/zimu 2018/19. Dvanaest velikih modnih revija na jednom od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj ispred Grand hotela Bonavia oduševilo je brojne Riječane i turiste koji su za kraj ljeta uživali u modnim trendovima.

Na 12. Riječkim stepenicama predstavili su se Vesna Pretković/ Sposa, Anja Stehlik, Antonela Gregorović/ Showroom Antonela, Biba vjenčanice, Jeordie’s, Ingrid Rojc, Eni Slosar/ Kayra design, učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka, a od modnih dodataka Ghetaldus Rijeka i hrvatski brand La Tramp-eko paper bag.
Ema i Daniela Gračan


Ostvarena je i suradnja direktorice projekta Ivane Delač s kreatorima Udruženja obrtnika pa su se pod njihovim pokroviteljstvom predstavili: krojački obrt Stopica, Butik Rival koji ove godine slavi dvadeset godina svog poslovanja, krojački salon Dajana, Cro design studio te krojački obrt Botun.

Program su vodile Ivana Bilen i Ivana Delač u izravnom televizijakom programu, a revije su nosili Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina, Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić i nekadašnje hrvatske Miss Universe Ivana Mišura i Barbara Filipović, Vedrana Linardić , te Nikolina Miletić Minovska kojoj je ovo prva revija nakon rođenja sinčića.
Vlado Minovski i Nikolina Miletić Minovska

Unutar programa na VIP terasi brojni poznati gosti poput Danijele Gračan, Edvina Liverića, Ronalda Brausa, Nikoline Tomljanović javljali su se uživo u tv prijenos kako bi prokomentirali revije i rekli nešto o svom stilu odijevanja.

Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti Perman Experience, Paola Peček, Patrizia Jaklin i Iva Peradenić. After party u Teatro lounge baru trajao je do dugo u noć. Iako je bilo najavljeno pogoršanje vremena topla ljetna noć bila je čini se posljednji dašak lijepog vremena i ljetne sparine.
Četiri Miss Universe - Mia Pojatina, Ivana Mišura, Barbara Filipović i Ivana Delač


U nastavku pogledajte dio kolekcija s 12. Riječkih stepenica!

Foto: Riječke stepenice


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian