Varteks je za mlade poslovne ljude

Ocjena:

Autor: t.p.

Modna i tekstilna kompanija Varteks predstavila je novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen - zima 2018./2019.
Poseban naglasak stavljen je na muško i žensko poslovno odijevanje koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene. Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete. Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.
Varteks kolekcija za jesen - zimu 2018./2019. spaja moderno i vječnu eleganciju. Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, u novoj kolekciji pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi, a kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit- slim, business fit- regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.
Kako bi odjeća bila još kvalitetnija, otpornija i udobnija, tkanine su oplemenjene različitim doradama, a poseban fokus Varteks je stavio i na dorade na vunenim tkaninama koristeći više gradacija vune, a sve osiguravaju izrazitu udobnost prilikom nošenja.
Prilagođavajući se potrebama tržišta i kupaca, kompanija Varteks, koja ove godine slavi 100 godina stvaranja mode, definirala je novi shop koncept poslovnica, a kupcima je odnedavno na raspolaganju i web shop u kojem brže mogu doći do željenih artikala.  

Za više informacija o novoj kolekciji i web shopu pogledajte  na www.varteks.com.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian