Vanity Fair Instagram instant foto studio

Ocjena:

Autor: L.B.

Vanity Fair party napoznatija je zabava koja se održava nakon svečane dodjele Oscara, svojevrstan after party Oscara. Holivudske zvijezde nakon šetnje oskarovskim crvenim tepihom još čeka šetnja ispred čitave vojske fotografa, a prije ulaska na Vanity Fair party čiji je domaćin urednik Vanity Faira Graydon Carter.

I na tom 'tepihu' treba zablistati, pa zvijezde redovito promijene toaletu u kojoj su bile na dodjeli Oscara. Nova toaleta žudi i za novom fotografijom, pa ne čudi što je renomirani fotograf Mark Seliger u suradnji s Instagramom osmislio instant foto studio na samoj Vanity Fair zabavi.
Treću godinu za redom fotograf Mark Seliger fotografira uzvanike, a o njegovim fotografijama slavnih lica priča se još tjednima, mjesecima, a sigurni smo, uskoro će biti i godinama. Njegovo je oko već ulovilo veselje Lupite Nyong'o zbog osvojenog Oscara i nježni trenutak Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

Ove godine tradicija se nastavlja. U našoj galeriji ispod teksta, ali i na Instagram profilu Vanity Faira možete pratiti ovogodišnje 'pozere' među kojima su i Jessica Biel i Justin Timberlake, Jessica Alba, Sofia Vergara, Jon Hamm i mnogi, mnogi drugi.

Foto: Vanity Fair InstagramAko vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian