Valentinovo makeup look na stvarnim ženama

Ocjena:

Autor: moda.hr

Pitale ste nas kakav makeup odabrati za Valentinovo, a mi smo proslijedile pitanje dalje. Umjesto da vam serviramo fotografije modela, zamolile smo poznate hrvatske beauty blogerice da kreiraju Valentinovo makeup look samo za čitateljice portala moda.hr. Maruša, Ivana i Ana uzele su si vremena i trud i za vas pripremile tri makeup looka koje maože isprobati već danas.

Prilikom kreiranja svog valentinovskog makeup looka, Ivana (http://www.anaviglam.com/) je prednost dala postizanju blistavog tena i dugotrajnoj podlozi na licu s naglaskom kako dugotrajna ne znači nužno i teška podloga na licu. "Treba izabrati podlogu koja pristaje vašem tipu kože. Moj odabir je Make Up For Ever Hugh Definition Foundation, no tekuće pudere možete zamijeniti sa BB, CC kremama ili toniranim kremama", ističe Ivana koja otkriva i jednostavan trik za blistavost lica - u podlogu umiješajte nekoliko kapi tekućeg iluminatora čime će vaše lice instantno dobiti prirodnu blistavost.
slika1.jpg
Ivana / anaviglam
Ivana je danas željela posebno istaknuti svoje lice zbog čega ga je i konturirala. Ako ste početnik, prednost dajte kamenim proizvodima za konturiranje, a ako vam je konturiranje u malom prstu, preporuka su kremasti proizvode za konturiranje. Kako je Valentinovo dan zaljubljenih Ivana naglašava da je svježina lica puno bolji odabir od teške podloge. Zato je na obraze nanijela ružičasto rumenilo, a uz njega dobar odabir su i breskvaste nijanse. Imate li mješovitu ili masnu kožu, lice fiksirajte puderom u kamenu koji će sve ostaviti na mjestu cijelu noć.

"Kada je riječ o Valentinovu, odmah pomislim na crveni ruž. Uz njega najbolje pristaje crni tuš, pa sam upravo takav, klasičan look i kreirala", kaže Maruša (http://beautyblogette.net/)čiji look bi uistinu svaka zavodnica poželjela. Naglasak u svom valentinovskom makeup looku Maruša je stavila na usne, a neudoumica je bila tek koju nijansu crvene odabrati te želi li svjetlucavi ili mat završetak. Kocka je na kraju pala na kremasti mat ruž iz Lancome  L'Absolu Velours linije u nijansi 193.
slika2.jpg
Maruša / beautyblogette
Svježinu svojoj svijetloj puti i kontrast plavoj kosi Maruša je dala je i na obrazima na koje je umjesto rumenila nanijela ostatak ruža s aplikatora. Namaz je dobro utapkala u kožu i time smanjila intenzitet, a istovremeno je dobila istu nijansu na obrazima i usnama. Naizgled jednostavan, no vrlo, vrlo efektan look s kojim ovog Valentinova ne možete pogriješiti.

Kažu kako su oči ogledalo duše, pa je Ana (http://maybesnewstart.blogspot.com/) za svoj valentinovski makeup look odlučila naglasiti oči. "Istovremeno romantičan, a seksi pogled postigla sam kombinacijom kremastog rozog sjenila sa zlatnim sjajem i burgundy i crnog sjenila na vanjskom rubu oka. Htjela sam izbjeći teški makeup poput smokeya, no istovremeno imati seksi pogled", objašnjava Ana. Uz nekoliko slojeva maskare, oči su definirane i obrvama koje Ana voli istaknuti.
slika3.jpg
Ana / maybesnewstart
Lijepo definirane i uredno popunjene obrve izvrstan su okvir oka te su točka na i svakog dobrog makeup-a. Na kraju, svježina lica postignuta je konturiranjem lica pomoću kojeg su istaknute i jagodice. Završni touch svježine stiže u vidu Bobbi Brown kremastog rumenila/ruža u nijansi Raspberry koji je Ana nanijela i na obraze i na usne.

Ivanu, Marušu i Anu možete pratiti svakodnevno na njihovim blogovima:
Ivana / http://www.anaviglam.com/
Maruša / http://beautyblogette.net/
Ana / http://maybesnewstart.blogspot.com/

Otkrijte nam što vi najradije naglasite kada je makeup u pitanju!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian