Unikatne narukvice za 'free thinkerice'

Ocjena:

Autor: L.B.

Ženstveni Divlji zapad u znaku Mayanas narukvica


Dosad su svi vizuali branda Mayanas podsjećali na more, sol, sunce i neki prekrasan pusti otok, a i ovog ljeta nas Mayanas tim vodi daleko od grada, no ovog puta na ranč.

Sloboda dok s vjetrom u kosi jurite na prekrasnom konju i uživate na svježem zraku odmičući se od stvarnosti koja nas sve pomalo opterećuje, učinit će ljeto posebnim. Sve narukvice su ručni rad i unikati, pa nikad nećete naići na dvije iste.
Prilikom izrade svakoj je posvećena jednaka količina pažnje, svaka ima neku svoju, ljetnu priču. Narukvice se pletu, a tek naknadno se ukrašavaju prekrasnim detaljima poput zakovica, raznih perlica, šarenih pompona, školjkica, bezvremenskih resica i kristala.

Upravo ih ta jedinstvenost u izradi čini posebnim i ne mogu ostati nezapažene, jer svojim veselim i razigranim bojama upotpunjuju svaki styling.
Asociraju na snažnu, samostalnu i pomalo divlju ženu slobodnog duha, ali opet s dozom nježnosti i romantične ženstvenosti koja izvire iz svakog njezinog pokreta, riječe, geste.

Neodoljive Mayanasice prodaju se diljem naše obale i u zemljama poput Koreje, Belgije, Nizozemske, Njemačke, Cipra, Grčke, SAD... Bez obzira gdje se našli ovih dana, bile to planine, more ili grad, ove su narukvice neizostavan detalj bez kojega ovo ljeto ne izlazimo.


Cijela Mayanas kolekcija dostupna je i na webshopu www.mayanas.eu


Foto: Maja Kljaić
Modeli: Suzana Horvat / Premium models, Dina Dragija, Petra Kljaić, Zoja Kuterovac
Kosa: Mijo Majhen
Šminka:  Sanja Hrstić Kuterovac
Kampanja je snimljena na Ranchu Tobiano


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian