Unikatne ilustracije na key pieceu sezone

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Stiže vaš novi omiljeni statement komad

Traper je vječan, a personalizirana traper jakna oduvijek je predmet želja. Ona jedna posebna, drugačija, jedinstvena traper jakna. Ona koju nema nitko drugi. Sada je i to moguće zahvaljujući ilustratorici i diplomiranoj modnoj dizajnerici Tatjani Grivić koja je  svoje fantastične ilustracije ovoga puta aplicirala na key piece svakog prijelaznog razdoblja - traper jaknu.

"Ideja je nastala iz želje da se spoje umjetnost i moda na ključnom komadu - traper jakni. Želja mi je da svaka jakna bude personalizirana, pa sam otvorena prema idejama i prijedlozima kupaca kako bi dobili jaknu koja u potpunosti odgovara njihovu stilu i osobnosti", objašnjava Tatjana koja je inspiraciju za svoju mini kolekciju pronašla u pop art umjetničkom pravcu ukomponiravši ga u oversized jakne modernog kroja i dizajna.
Ručno oslikane bojama koje podnose pranje na temperaturama do 40° traper jakne s Tatjaninim potpisom uistinu su nosiva umjetnička djela. Primijenjena umjetnost u punom smislu te riječi. I ne postoje dvije iste, jer Tatjana inzistira na razlikama u dizajnu, nijansama boja... 

"Ljudi imaju ideje, odlične ideje. No nedostaje im osoba koja će njihove ideje realizirati. Tu uskačem ja. Apsolutno sam otvorena za sve jakne koje mi djevojke donesu. Zajedno im možemo dati novu svježinu i umjetničku crtu. Ma, udahnuti im skroz novi život"
, govori nam simpatična dizajnerica koja je za svoju prvu mini kolekciju jakne nabavila u second hand trgovinama.
Stvoriti street style komad koji ima svoju priču, koji će biti jedinstven i koji će obožavati sve trendsetterice koje su ne samo modno osviještene, nego i podupiru recikliranje, za Tatjanu je poseban izazov. Želja joj je vratiti život vintage jaknama, pa i onima zabačenim u kutevima ormara svojih potencijalnih klijentica. Jer iako bezvremenski komad odjeće, i traper jakne nam mogu dosaditi.

Ali one s potpisom Tatjane Grivić, one s vašom idejom - zanimljivom ilustracijom, najdražom izrekom ili porukom nesumnjivo će postati vaš omiljeni statement komad.


Jakne možete naručiti putem Instagram profila @miss_grivic i Facebook  stranice Tatjana Grivić Illustration po cijeni od 500 kn (za unikatne modele iz mini kolekcije) do 750 kn (za modele prema vašim zamislima).

Foto: Ivana Dobrovoljec


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian