Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

U zdravom tijelu zdrav duh

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

Rezervirajte vikend za peti biciklistički maraton Istria Grandfondo od 30. rujna do 2. listopada 2016.

Tko misli da nema vremena za vježbanje, prije ili kasnije će imati vremena za bolest. Ovo su mudre riječi kojima se svi želimo povesti. Slušamo i govorimo same izlike: Sutra ću / Živčana sam zbog posla / Sve su mi se tajice poderale... Recite sami sebi, ovo je dan kada počinjem mijenjati svoj život, umjesto grozničavog sprinta po kutiju cigareta posjetite veliki biciklistički maraton u Istri.
00032.jpg
Bicikliranje je novo trčanje (šalimo se, sve fizičke aktivnosti su u modi). Od  30. rujna do 2. listopada prijavite se na peto izdanje međunarodnog biciklističkog maratona Istria Grandfondo koji se održava u Umagu i Novigradu. Organizatori obećavaju još bolji program nego do sada, a novost je odlična tura koja se održava 30. rujna.
mol-novigrad_big.jpg
Prvi izazov se sprema u subotu u Umagu na dionicama za hrabrije i kondicijski spremnije bicikliste. Sudionici mogu birati između dvije staze (nije li to super?) 95 km dugu dionicu Istra Grandfondo Small i 141 km dionice Istria Grandfondo Classic. Bez obzira na to koju rutu izabrali, zabava i sigurno upoznavanje naše predivne Istre zagarantirani su.
Istria Granfondo 2015 - 0052.JPG
Obje počinju i završavaju u turističkom kompleksu Stella Maris tik uz umaški ATP stadion. Ako mislite da nećete moći sve to izdržati, bez brige za vas je pripremljeno 6 okrepnih postaja. Nedjeljna rekreativna biciklijada provest će vas Novigradom i okolicom uz more, maslenicima i vinogradima. Na stajalištima će biti organizirana kušanja istarskih tradicionalnih jela.
istarske-delicije.jpg
Sport nikad nije zvučao primamljivije i ukusnije. Lani se skupilo čak 800 biciklista iz svijeta, budite vi ti koji će promijeniti brojku na više. Organizacija dijeli čak 120 nagrada, nudi organiziran dječji program, STANKE U WINE BARU (što više treba reći...), modnu reviju i ono najvažnije odličnu atmosferu.
novigrad_GalleryV_04.jpg
Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem maila bike@coloursofistria.com, a za više informacija posjetite www.coloursofistria.com

Počeli smo mudro, pa ćemo tako i završiti.
"Vodite računa o svom tijelu. To je jedino mjesto gdje možete živjeti."
Jim Rohn


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne