U tri koraka do guste i sjajne kose

Ocjena:

Autor: promo članak

Njega kose dobiva novu dimenziju!

Studio Evelin u nedjelju, 18.11.2012. od 9 do 16 sati, Vam poklanja jedinstvene Kerastase rituale za njegu kose i oblikovanje frizure. Uz kupnju jednog Kerastase proizvoda, studio Evelin daruje dijagnozu uz pomoć mikrokamere, ritual njege i oblikovanje frizure. Odaberite svojih 60 minuta koje Vam poklanja Studio Evelin

Ekskluzivan dar za ekskluzivan dan!


Studio Evelin, Nova Ves 72
www.evelin-frizer.hr
Rezervirajte termin na vrijeme na tel 01/4666 204
utekst3.jpg
Koje je najbolje rješenje za kosu sklonu ispadanju znaju u vrhunskom frizerskom studiu Evelin. "Radi se o tretmanu iz Kerastase linije Specifique čija tri proizvoda u sinergiji daju izvanredne rezultate", kaže Evelin Benković, vlasnica salona i ujedno Kerastase edukator za Hrvatsku.

Tajna leži u kombinaciji sastojaka koji stimuliraju rast kose, a na kosu se nanose u tri koraka - kroz kupku, ampulu i tretman u spreju. U to se uvjerila i poznata hrvatska glumica Ivana Roščić koja se prepustila u stručne ruke frizerskog tima studija Evelin.

1. KUPKA - Bain Stimuliste GL
Osvježavajuća kupka na bazi arginina,aminokiseline koja pospješuje hranjenje lukovice kose te gluco-lipida koji pružaju energiju korijenu i stimuliraju rast.
utekst2.jpg
2. AMPULE - Aminexil® GL® M
Intenzivan koncentrat protiv gubitka kose s aminexilom koji pomaže održati gustoću kose koja se stanjuje, gluco-lipidima koji hrane vlakna, te Madecassoside molekulom s umirujućim djelovanjem koja poboljšava uvjete za rast folikula.

3.  TRETMAN U SPREJU - Stimuliste
Prvi tretman protiv ispadanja kose koji hrani lukovicu kose i stimulira prirodni rast, a sadrži aminexil, gluco-lipide, arginin i PP vitamin koji aktivira mikrocirkulaciju za bolju apsorpciju hranjivih tvari.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian