Trend "well-ageinga" umjesto trenda "anti-ageinga"

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Kozmetika koja slavi zrelost

Beauty industrija oduvijek je slavila mladost, no posljednjih godina i ona je shvatila kako je ženama najvažnije osjećati se dobro u vlastitoj koži bez obzira na godine. Ili baš zbog godina. Nekad su proizvode za njegu zrele kože reklamirale 20-godišnjakinje, no sada je konačno došlo vrijeme da prekrasne, njegovane, lijepe žene u pedesetima, šezdesetima, pa i sedamdesetima promoviraju kozmetiku namijenjenu zreloj koži kakvu i same imaju.

Trend "anti-ageinga" zamijenio je trend koji nam se puno više sviđa, trend "well-ageinga", trend koji promovira lijepo, dostojanstveno i graciozno starenje, trend u kojemu ljepota postaje bezvremenski koncept, a žene oslobađa pritiska idealne ljepote i vječne mladosti. Danas zrele žene ne skrivaju godine i bore, danas ih one odlično nose i fantastično izgledaju.
Daniela Trbović i Zvončica Vucković o trendu "well-ageinga"

Pomislite li tko bi u Hrvatskoj mogao promovirati beauty proizvode za njegu zrele kože, među prvima će vam na um pasti Tihana Harapin-Zalepugin, Branka Habek, Sanja Pilić i, naravno, Zvončica Vucković. Upravo je karizmatična Zvončica Vucković postala ambasadorica Afroditine nove kozmetičke linije AGELESS, aktivne "pro-ageing" njege koja znatno poboljšava kvalitetu zrele kože izložene hormonskoj neravnoteži.

Pomoću izoflavona, snažnih fitoestrogena, ova linija za njegu zrele kože jača sve fiziološke funkcije kože te poboljšava njenu strukturu na dermalnoj i epidermalnoj razini. Iznutra prema van nova linija koja obuhvaća dnevnu i noćnu kremu, te  visoko koncentrirane kapljice uljne esencije, poboljšava čvrstoću, glatkoću, navlaženost i samu debljinu kože. U slučaju dnevne kreme radi se o intenzivnoj hidratantnoj njezi s dodanim hydra kompleksom.
Afroditina nova linija AGELESS

Noćna krema je obogaćena sa 100% prirodnim njegujućim uljima i djeluje dok spavamo, jer je koža tada najaktivnija i obnavlja se i do 8-puta brže nego tijekom dana, dok uljna esencija sadrži visokokoncentrirane kapi s potpuno prirodnim njegujućim uljima bijelog limnanta i suncokreta koja djeluju s intenzivnim njegujućim, obnavljajućim i zaštitnim učinkom.

Dobro je napomenuti kako se uljna esencija upotrebljava u kombinaciji s kremom i nepogrešiva je za zahtjevnu, suhu, dehidriranu i slabo nahranjenu kožu koja daje neugodan osjećaj "zatezanja". Nova Afroditina AGELESS linija uistinu slavi zrelu kožu, promovira trend "well-ageinga" i definitivna je potvrda uzrečici kako su godine samo broj.
Sanja Pilić i Tihana Harapin-Zalepugin prave su predvodnice trenda "well-ageinga"


Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian