Tražiš superseksi, traži ELFS lingerie...

Ocjena:

Autor: promo članak

Senzualno donje rublje kojim ćete oduševiti svoju bolju polovicu! Ali i ona vas!
Želite li bolju polovicu razveseliti za dan zaljubljenih?
Rješenje je prva kolekcija ženskog donjeg rublja najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca - Elfs! Veljača, prevrtljiv i najkraći mjesec u godini s razlogom je ženskog roda! U mjesecu ljubavi sve se vrti oko dana zaljubljenih, a postoji li bolji poklon za odabranicu vašeg srca od senzualnog donjeg rublja s domaćim potpisom?
Već sada mnogima omiljeno luksuzno donje rublje napravljeno od fine čipke i dolazi u tri palete - nude, crnoj i crvenoj, a sve kako bi se naglasio osobni stil!
Hrvatska “The Body” Žanamari Perčić samouvjereno vlada u ulozi koje se mnogi profesionalni modeli pribojavaju, onoj ambasadora donjeg rublja, a ako je suditi po prvim fotografijama, vladat će još dugo. Popularna pjevačica unatoč majčinstvu i mnogobrojnim obavezama izgleda nikad bolje, jer njoj kao da godine idu unazad. Žanamari ne krije oduševljenje Elfs-ovom debitantskom kolekcijom donjeg rublja za žene, ali niti tremu budući da je upravo njoj pripala čast da ga prva prezentira. “Najveća potpora na snimanju mi je bio moj suprug Mario koji je i sam bio Elfsov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći!“- istaknula je Žanamari Perčić.
"Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama!”- istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs.

Neodoljivo donje rublje potražite u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu i Mostaru kao i na ELFS webshop-u!
Žanamari Perčić za ELFS lingerie
Foto: Danijel Galić
Šminka: Iva Berišić
Frizura: Studio Marcela


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (3 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne