Torbe iz 'Zimske Priče' Mure Pehnec

Ocjena:

Autor: T.P

Jednako kao što ova bajkovita kampanja ostavlja dojam nekog bezvremenskog međuprostora u kojemu prevladavaju kontrasti toplo-hladno, tako i torbe ove poznate dizajnerice svoju nosivost dokazuju u promjenama godišnjih doba i situacijama u kojima ih nosimo.
Torbe Mure Pehnec krase kontrasti koji pojedini model čine jedinstvenim i prepoznatljivim unutar svake kolekcije.
Svečane su na crvenom tepihu, glamurozne uz visoku modu, ali istovremeno potpuno prikladne  u (svako)dnevnim obavezama. Prozaična rutina čini ih iznova posebnima i - zbog svoje unikatnosti - samo našima.
''Zimska Priča'' predstavlja jesensko-zimsku kolekciju, a krase ju boje koje se probijaju kroz maglovitu tajanstvenost i donose nam dašak sunca koje nam je potrebno u trenutcima kad je ljeto tek sjećanje ili slatko iščekivanje.
Uz kreativno vodstvo Mure Pehnec Žigmund, na projektu su sudjelovale Fani Solomun i Lucija Žerjav kao modeli, Željka Jurišić, zaslužna za šminku, te Mladen Šinko iza fotoaparata.
Ponuda kožnih torba Mure Pehnec redovito se širi, a svake sezone uvode nove modele i kolekcije. Osim u trgovini u Varaždinu, u ulici S. S. Kranjčevića 4, te brojnim trgovinama diljem Hrvatske, najveća ponuda torba dostupna je u njezinoj web trgovini.Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian