Top 5 Guliver modela za proljeće 2017.

Ocjena:

Autor: moda.hr

Guliver predstavio kampanju za proljeće 2017.

U sezoni proljeće/ljeto 2017. Guliver nas vodi na retro putovanje kroz eru dekadentnih 70-ih gdje suptilni seksepil, vrhunska funkcionalnost i neodoljiv dizajn dobivaju remake putem zavodljivog sjaja metaliziranih tonova kože, chunky kristala i perla, kao i vrtoglavih potpetica.

Hiperženstvenost i romantičarski štih bazičnih silueta kontrastiraju pomalo futurističkim linijama block potpetica i apliciranih uzoraka zvjezdica, što Guliver cipele čini vladaricama svakog streetstyle looka. Zvijezda Guliverove proljetne kampanje koju fotografski potpisuje Karmen poznić jest Ella Dvornik, a čitavu kampanju možete pogledati klikom na fotografiju u nsatvaku!
Nastale na tradiciji proizvodnje dužoj od 35 godina, Guliver cipele proizvedene su od kvalitetne talijanske kože zahvaljujući vrijednim rukama domaćih majstora koji svakodnevno dizajniraju, testiraju, oblikuju i pakiraju ovaj vrhunski domaći proizvod.

Trendi, i s vlastitim prepoznatljivim dizajnerskim potpisom, Guliver cipele ne odustaju od udobnosti i praktičnosti te su savršen dodatak svakoj modnoj prilici – od poslovnih sastanaka do rasplesanih festivala. Kombinirajte ih hrabro i nosite sa samopouzdanjem, baš kao idealna Guliver žena.


U nastvaku pogledajte top 5 proljetnih modela iz nove Guliver kolekcije!
Cipele Mima 640,00 HRK
Cipele Isabella 580,00 HRK
Cipele New Star 750,00 HRK
Cipele Anita 490,00 HRK
Cipele Desert 680,00 HRK


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian