Time is now slogan je dubrovačke Copacabane!

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Plaža na kojoj ćete stvoriti uspomene


Što biste sad dali za pogled na more koje se pjeni, vjetar u kosi, zalazak sunca i čašu vina u ruci? Upravo takav raj na zemlji pronaći ćete na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža, "Copacabana Beach" čiji je kreativni tim pun elana krenuo u pripremu za novu ljetnu sezonu. Lokacija je poznata, a vrijeme? Vrijeme je sad, dok ovo čitate.

"Time is now" ovogodišnji je slogan koji na Copacabanu poziva mlade i urbane ljude, željne dobre zabave, kvalitetnog vina i hrane, a s tom je idejom snimljena i ovosezonska kampanja, pod palicom "Inspiring Production", u kojoj se odlično zabavljaju mladi i uspješni Dubrovčani, perspektivni glumac Lujo Kunčević i pjevač Vlaho Arbulić u društvu top modela Ivane Bataković i Ksenije Bujišić, te dizajnerica Tijana Krstić.
Dizajnerica Tijana Krstić koja je u vezi s Tinom Sentićem osobito je vezana za plažu koja je u zakupu obitelji Sentić, pa ne skriva zadovoljstvo što će upravo na Copacabani prikazati reviju svojih kupaćih kostima. U kratkom razovoru s Tinom Sentićem, prokuristom plaže, saznali smo planove i program za dugo toplo ljeto na najljepšoj dubrovačkoj plaži.

Dubrovačka plaža Copacabana već treću godinu zaredom podiže ljestvicu malo više, pa svojim posjetiteljima ne nudi isključivo sunce, more i plažu, već i brojne sadržaje za aktivan i ispunjeni odmor. Kakvi su vam planovi za ljeto 2018.?

Plažu smo opremili novim stilskim namještajem u suradnji s La Maison Blanche s Ibize i Kare Designom, a dubrovačka ekipa Be craft je izradila ribice kojima nastavljamo suradnju s umjetnicima, a na čemu se i temelji cijela transformacija plaže. Veliku pažnju smo posvetili snimanju videospota kao najavu sezone u kojoj pripremamo sedmotjedni program s gostovanjima raznih DJ-eva koji su rezidenti najboljih klubova u regiji, a brojne poznate osobe u to će vrijeme biti hostovi zabava.
Plaža Copacabana uređivala se četiri godine prije nego što je otvorena za posjetitelje u ljeto 2016. No, ni tada nije bilo sve gotovo. Koji su radovi napravljeni od prošlog ljeta?

Novouređeni dio plaže kojim smo se bavili ovu zimu bit će predstavljem u srpnju na početku programa Time is now. Vjerujemo kako je u ljetnim mjesecima na tom mjestu jedinstven zalazak sunca te smo u suradnji s Miva galerijom vina odlučili urediti kutak na kojemu će naši gosti u dobrom ritmu DJ-eva, vrhunskim pićima Moet&Hennessy grupacije, te delicijama chefa Darjana Urdiha uživati u najljepšim zalasku sunca.

Po čemu se dubrovačka Copacabana razlikuje od drugih plaža na Jadranu i zašto bi gost poželio baš ovdje provesti svoj ljetni odmor?

Svako mjesto uz obalu se razlikuje od drugog, a što ga čini posebnim jesu uspomene koje gosti s njega nose. Promatrajući želje i zahtjeve naših gostiju pokušavamo prostor učiniti što ugodnjijim, a ponudu jedinstvenom kako bi gostima neke od tih uspomena nastale i na ovom skromnom mjestu.
Kakva je gastro ponuda na plaži i što biste Vi preporučili gostima?

Brigu o tom dijelu posla ove godine je preuzeo chef Darjan Urdih koji je prihvatio izazov i postavio standard kojim će gosti, vjerujem, biti itekako zadvoljni, a moja preporuka je tjestenina Mare Monti.

I nije to sve što nudi ova prekrasna dubrovačka plaža. Jedinstveni doživljaj i zapanjujuće ljepote Dubrovnika, pod vodstvom Copacabana tima i ove će godine ostaviti bez daha goste iz cijelog svijeta. Čeka ih obilazak dubrovačkih zidina, jacuzzi te luksuzna vina i šampanjci, a stari grad moći će upoznati i iz podvodne perspektive - zaronom u morsko plavetnilo i okidanjem nezaboravnih "selfija" GO PRO kamerom.
Kada se umore od morskih avantura, mogu se vratiti pješčanoj idili na Lapadu, gdje će uživati u pogledu na umjetničke instalacije, jer je ove sezone fokus omogućiti ljudima da izdvoje trenutak za sebe i prepuste se dobroj atmosferi plaže Copacabana koja se otvara svakog dana u 9h kada se služi i doručak te ostaje otvorena do ponoći.

I na kraju, nadamo se kako ćete i vi posjetiti dubrovačku Copacabanu i podijeliti uspomene, jer Time is now! Sve informacije o novoj kampanji, kao i program sezone, možete naći na Instagram profilu @copacabanadubrovnik


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (23 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian