Tako je dobro, vidjeti je opet

Ocjena:

Autor: moda.hr

Sanja Doležal u street styleu kakav do sada niste vidjeli...

Poznata pjevačica i TV voditeljica Sanja Doležal snimila je street style fotografije odjevena u hrvatski modni brand TARA fashion, a dok je šetala centrom grada Zagreba privlačila je pažnju brojnih prolaznika. Svoj pozitivan karakter, životnu radost, blagost, šarm i samopouzdanje zrelih godina te svjesnost svoje ženstvenosti, Sanja je dočarala u ovoj modnoj priči.

"Oduvijek sam nosila odjeću domaćih dizajnera i brendova, podupirala i bila ambasadorica projekata koji su imali za cilj osvjestiti kupovinu hrvatskih proizvoda. A sada sam se našla u jednoj novoj modnoj priči kutinske firme i modne marke TARA fashion", objašnjava Sanja Doležal koja se, sudeći prema fotografijama, odlično osjeća u modelima TARA fashion.
Modeli brenda TARA fashion namijenjeni su pravim ženama današnjice, onima koje su non stop u pokretu. Poštujući činjenicu da tijekom cijelog dana žele izgledati lijepo i ženstveno, kolekcije brenda TARA fashion odlikuju modeli koje se lako transformiraju iz jednog modnog izričaja u drugi i koji su nosivi u mnogim prigodama. Osim toga zahvaljujući velikoj širini asortimana u kolekcijama brenda TARA fashion svoje će omiljene komada pronaći gotovo svaka žena.

Ako i vas zanima što još sve u ponudi krije ovaj domaći brend, posjetite Facebook stranicu TARA Fashion i saznate gdje ih možete naći u prodaji od Zagreba, Rijeke, Pule, preko Splita, Zadra, Čakovca, Sv. Ivana Zeline, pa sve do Rovinja, Makarske i Dubrovnika.
Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian