Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Tajni bijeli piknik u rujnu stiže u grad

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nakon Pariza, Montreala, Londona, Sydneya, Tokija, Mexico City-a, Toronta i Los Angelesa...

Internacionalna gurmanska senzacija, elegantna večera u bijelom koju smo s nestrpljenjem iščekivali prošlog proljeća, održat će se 14. rujna 2017. na tajnoj zagrebačkoj lokaciji. Prijave za nezaboravnu večer druženja i prijateljstva ponovno su otvorene pa se tako svi zainteresirani imaju priliku registrirati na službenoj stranici Le Dîner en Blanc https://zagreb.dinerenblanc.com/register i dobiti pozivnicu za tajno druženje na večeri u bijelom koja već tri desetljeća očarava cijeli svijet.
03Diner-en-Blanc-2016-Las-V.jpg
Diner en Blanc, Las Vegas (2016.)
Le Dîner en Blanc svoje će premijerno izdanje imati ove jeseni, a preplanuli uzvanici nakon sunca i mora zasigurno će blistati u bijelim odjevnim kombinacijama koje su must have najluksuznijeg piknika koji svijet poznaje. Uz bijelu boju, jedino su prihvaćene srebrna i zlatna za modne dodatke, a valja imati na umu i kako su Tshirt majice, topići, sportske cipele i japanke strogo zabranjeni, baš kao i šilter kape, kratke hlače i bermude. Kreativnost i originalnost su i više no dobrodošle!
02Diner-en-Blanc-2015-New-Y.jpg
Diner en Blanc, New York (2015.)
Osim stola, dvije bijele stolice te bijelog stolnjaka, sa sobom na piknik morate ponijeti i košaru s hranom te čašama i bijelim posuđem. Za one koji se u potpunosti žele posvetiti uživanju, organizatori su pripremili i mogućnost online kupnje košare s delikatesama koje će pripremiti vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Baltazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana mogu se odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn.
01Diner-en-Blanc-2016-Vilni.jpg
Diner en Blanc, Vilnius (2016.)
Za sve uzvanike pripremljen je i vrhunski odabir pića pa ćete tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Jana i Jamnica. Ulaznice za ovaj iznimni događaj mogu se nabaviti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ukoliko se odlučite za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti uzvanike i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije.
04Diner-en-Blanc-2014-Johan.jpg
Diner en Blanc, Johnnesburg (2014.)
Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com, dok više informacija o događanju možete pronaći na službenoj Facebook stranici  DinerEnBlanc.Zagreb, te na Instagram profilu dinerenblanczagreb, uz hashtagove #dinerenblanc  #dinerenblanczagreb #debzagreb2017 #debzagreb.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian