TREND: Vjenčanje u hlačama

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Svjetski dizajneri predlažu...

Vjenčanje u hlačama! Kada je predstavila kolekciju vjenčanica za proljeće 2018., dizajnerica Carolina Herrera malo je koga iznenadala uvrstivši u nju dva looka s hlačama - klasične fine bijele hlače u kombinaciji s romantičnom bluzom oversized rukava i bogatom mašnom, te culottes hlače s čipkanom bluzom.  "Stvarno vjerujem u vjenčanja u hlačama. Vjerujem da je to moderan način odijevanja mladenki", izjavila je tada dizajnerica čije kreacije žene obožavaju.

Njezinim primjerom kao da se vodio i Oscar de la Renta, dizajner čije su haljine ultimativan primjer eleganciije i sofisticiranosti, a koji je u aktualnoj kolekciji predstavio jedan look - uske hlače cigareta kroja kombinirane s delikatnim 3D čipkanim topom na kojemu posebnu pažnju privlači velika i raskošna mašna na leđima.
Naeem Khan proljeće 2018.

Njima su se u svojim bridal kolekcijama za proljeće 2018. pridružili i Naeem Khan, te Zuhair Murad. Iako svoje kombinezone Khan nije namijenio prvenstveno odlasku pred oltar, svjetlucavi kombinezon bit će sjajan izbor za mladenke koje i na svoj dan vjenčanja žele biti opuštene i izgledati senzacionalno. Drugi kombinezon u kolekciji, izrađen od raskošne čipke, u kombinaciji sa šlepom i veom, stvorit će posve drugačiji i neobičan look od onoga kojeg biste očekivali na vjenčanju.

Kada je o prijedlozima ovih dizajnera riječ, tradicionalno nije izraz koji možete upotrijebiti. No, ukoliko ipak niste sigurne želite li proći bez vjenčanice, inspirirajte se dramatičnom kombinacijom libanonskog modnog dizajnera Zuhair Murada i preko luksuznog kombinezona od bogate čipke nosite suknju koju možete skinuti kada god poželite. Odabrati hlače za vjenčanje daleko je od tradicionalnog, klasičnog i uobičajenog, no ukoliko se u njima osjećate najbolje, zašto ne?
Zuhair Murad proljeće 2018.
Zuhair Murad proljeće 2018.
Oscar de la Renta proljeće 2018.
Carolina Herrera proljeće 2018.
Naeem Khan proljeće 2018.
Carolina Herrera proljeće 2018.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian