TREND: Block potpetica

Ocjena:

Autor: L.B.

Retro šarm superudobnih sandala

Kada je o obući riječ, nezaobilazan trend ovog ljeta jesu 'block' potpetice. I dok je 'stiletto' potpetica visoka i često vrlo nestabilna, 'block' potpeticu odlikuje udobnost i stabilnost, pa ne čudi što su ju trendsetterice širom svijeta prihvatile s oduševljenjem. Retro šarm kojim  ova potpetica zrači samo je dodatan bonus provjereno atraktivnim modelima.

Naravno da su 'high street' brendovi prepoznali ovaj trend i u svoju ponudu uključili sandale s 'block' potpeticama. Revival trendova iz '70-tih godina 20. stoljeća zaokružuju metalik nijanse obuće, ali i efektni floralni uzorci.
Ljetna kolekcija domaćeg brenda Guliver donosi najljepše modele sandala s block petom

Hrvatski brend obuće Guliver prepoznao je trend i na tržišu ponudio modele od izrazito mekane i kvalitetne talijanske kože, koja dolazi u sedefastim metalik nijansama ružičastog zlata, bronce, srebrnim i metalik plavim tonovima. Za klasičarke, tu su pak modeli u crnoj i sivoj nijansi, a  svima su im odlika detalji poput delikatnih remenčića, volana i naglašenih dekoracija kao što su biseri i kristali kojima su sandale ukrašene.

Zaobljena i stabilna potpetica bit će jocker za sve prilike, od poslovnih dnevnih, preko casual popodnevnih do elegantnih večernjih prigoda. U kombinaciji s haljinama i šorcevima, ove potpetice osigurat će vam čistu modnu peticu!


Klikom na fotografiju ispod teksat pogledajte 28 odabranih modela sandala s block petom iz naših dućana!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (11 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian