Svoj moto nosi uvijek sa sobom

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Novo lice bijele košulje

Dizajnerica brenda Carol, Klara Ivanović, osmislila je drugačiju modnu priču, personaliziranu košulju s porukom. Imate li neki svoj moto, mantru, rečenicu kojoj se uvijek vraćate i koja vas diže kad svijet nije ružičast, sada ju možete imati i na omiljenoj košulji.

"Klasična bijela košulja nezaobilazna je u svakom ormaru. I upravo zbog toga savršen mediji da nosite i prenesete svoju omiljenu poruku. Ideja je bila vjernim klijenticama, ali i onima koje će to tek postati, ponuditi personalizirani 'must have' komad svakog ormara. Tako se rodila ideja o košulji s porukom, a od ideje do realizacije nije trebalo puno", objašnjava dizajnerica koja poruke na košulje ispisuje rukom.
Uz neizbježnu bijelu košulju, Klara je za početak u ponudu uvrstila i crne košulje, a osim klasičnih modela koje možete kombinirati uz hlače, traperice i suknje, možete odabrati i košulju-haljinu kao još jedan trendi komad koje su prepoznale i domaće trendseterice. U dogovoru s dizajnericom vaša košulja može postati romantična i bajkovita zahvaljujući volanima.

Novi proizvod za koji vjeruje da će postati IT komad dizajnerica je već predstavila na modnom događaju Fashion Arena Mostar 2017., gdje je njezina inovacija dočekana s oduševljenjem. A uz košulju s porukom, pistom su prošetale i elegantne i romantične Carol haljine, te unikatne vjenčanice.


Fotografije nove kolekcije pogledajte u nastavku!


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (5 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian