Svi žele Orašara pod bor!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Maleni orašar pravi je simbol blagdana i idealni poklon našim najdražima pod bor

Po tradiciji, orašar je drveni lutak koji sjedi ispod božićnog drvca i čuva uspomene iz djetinjstva. Upravo zato, s godinama je postao jedan od najdražih figurica i zaštitni znak blagdanskog razdoblja, te su mu u Lapidariumu ovih blagdana odlučili posvetiti cijelu kolekciju. Balet Orašar nezaobilazna je tema božićnog razdoblja, najuže povezana s dječjim svijetom odrastanja, mašte i snova.
Potaknuti upravo tom pričom u Lapidariumu su stvorili svoj mali svijet orašara čiji komadi su idelani božićni poklon za sve generacije. Vrijedne ruke Lapidarium autorske radionice izradile su malog orašara inspirirane lanjskom suradnjom s Muzejom za umjetnost i obrt. Izrađen je od srebra te ručno emajliran, a u ponudi se nalazi u različitim kombinacijama boja.
Okosnica ove kolekcije je lik orašara koji u obliku privjeska, naušnica i narukvica dolazi u različitim bojama. Maleni orašar pravi je simbol blagdana i idealni poklon našim najdražima pod bor. Orašar privjesci mogu se po cijeni od 250 kn pronaći u Lapidariumu u Radićevoj 10, Muzeju za umjetnost i obrt, te dućanu Market u Frane Petrića 3.

Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian