Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Svi iščekuju riječku modnu poslasticu

Ocjena:

Autor: moda.hr

Najavljujemo 11. Riječke stepenice

Najveće modno događanje u Rijeci i jedno od najvaćih modnih događanja u Hrvatskoj, 11. Riječke stepenice, održat će se u petak, 25. kolovoza 2017., na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.

Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri. Mnogobrojni brandovi na ovoj modnoj manifestaciji predstavljaju svoje kolekcije haljina, odijela te modnih dodataka više od deset godina, a "modne stepenice" postale su prepoznatljiva turistička atrakcija pred kraj ljeta.
"Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući petnaestak modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu", ističe direktorica projekta Ivana Delač Đolo.

Stoga i ne čudi što su Riječke stepenice najomiljenije modno okupljalište zaljubljenika u trendove već puno desetljeće i pravo mjesto koje dizajneri i modne kuće biraju za predstavljanje svoje odjeće. Ulaz na revije je slobodan.

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne