Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Svatko ima pravo na glamur i otmjenost

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

Ženstveno by Identity

Predstavljamo mladi splitski brend Identity koji je s ponosom vodi Igor Djuga. Ovo nije još jedan brend koji će se utopiti u masi drugih već brend koji naglašava individualnost i posebnost. Dizajner Igor Djuga stilistički svakoj klijentici pristupa i potpuno se prilagođava njenim željama i osobnosti.
Energičan dizajner stavlja u prvi plan ženu jer misli da svaka njegova klijentica ima ekskluzivno pravo na glamur i otmjenost. Osobno bira materijal i nastoji  izabrati samo najbolje. Tvrdi da se inspiracija nalazi svugdje oko njega, ali se trudi svaki put iznenaditi sam sebe i postaviti ljestvicu malo više. Ako se dizajner odluči primiriti, to uglavnom znači da više nema što reći i ponuditi.
Posljednja je kolekcija inspirirana boho pokretom, ali s tendencijom glamuroznijeg štiha. Cilj je bio apsolutno spajanje opuštenog i elegantnog uz dizajnerov osobni potpis. Sva odjeća mladog Igora Djuge može se kupiti u Glamur sposa u Splitu. Sve mladenke i maturantice pozvane su na osobnu dozu posebnog stila i otmjenosti. Identity promiče ideju žene koja je dovoljno suvremena i samouvjerena da sama nosi odjeću, a ne suprotno.
Modeli: Gordana D. & Paula B. (Taliamodel)
Kosa: Ivica Suljak
Make up: Anka By


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (9)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian