Superheroicly, torbice kojih se svi žele dočepati

Ocjena:

Autor: L.B.

Hero4Heroes predstavlja novu kampanju torbicaSuperheroicly Bag Vol. 3 

Torbice Superheroicly brenda Hero4Heroes namijenjene su svakoj ženi, djevojci, mami i baki koja se osjeća kao superheroina. Novo izdanje torbica koje su već stekle krug svojih obožavateljica razlikuje se od prethodnih kolekcija po nešto dubljem profilu te razigranijim bojama kože, kao što su zrcalno srebrna i plava, neon narančasta, zelena koža s imitacijom zmijskog printa, bijela s neon detaljima...

No, ono što povezuje obje kolekcije jest prepoznatljivi džepić za osobne podatke u koji svaka vlasnica-superheroina upisuje svoje ime, nadimak, supermoći, plan A, plan B. Moderne, ali s retro elementima, šarmantne, vesele i zaigrane, ručne torbice Superheroicly izrađene su u dvije veličine.
Dobro je poznati midi model, a sada je stigao i najnoviji maksi model za sve one kojima treba puno mjesta u torbi, kako bi superheroina uvijek imala uz sebe baš sve što joj je potrebno. Kampanja za novu kolekciju snimljena je u Londonu pod kreativnom palicom Craig Hemminga te uhvaćeno objektivom Saskie Lawson.

Ideja vodilja bila je nostalgija za crtićima ranih 90-ih, stvarajući tako šaljiv i razigran ton cijele kampanje. O, da, baš sve vjeverice se žele dočepati novih Superheroicly torbica!

"ALL THE SQUIRRELS ARE DYING TO GET THEIR PAWS ON OUR NEW SEASON COLLECTION"

 
Sve fotografije pogledajte u nastavku!

Team credits
Art direction + stylist: Craig Hemming
Fotograf: Saskia Lawson
Model: Silje @ Body London
Hair + Make-up: Doey Drummond
Ilustracija: Daniel  DvirAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne