Super klopa u kombinaciji s filmom – pametnom dosta

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Idući petak, 7. rujna na Zrinjevcu počinje najukusniji filmski festival u gradu – Food Film Festival by Coca-Cola koji će sve do 16. rujna, posjetiteljima festivala okusne pupoljke razigravati uz pomoć čak 25 vrhunskih ugostitelja. Okupljena ekipa kvalitetom svoje ponude jamče vrhunske gastronomske užitke, stoga sladokusce spremno očekuju: El Toro, Tač, AperEATivo, Pani, Smyrna, Klub ljubitelja janjetine, Kofer., Milky, Pofferties/Cellar, Beer bar, Mc čevap - Brko & Brko by Kotanyi, Amelie, Trdelnik, Rakijarnica&Mangosta bar, Street food passage+, Istarska hiža, Plac, The driver, Fantastic food&drinks, OPG Čorić Soparnik, Nadine fritule, Klara premium store, Cukeraj i Jack Daniels.
Kao i ranije u desetak dana festivala u kinu na otvorenom prikazat će se posebno odabrani foodie filmovi: „Burek“, „Pariz može čekati“, „Najbolji recept“, „Soul kuhinja“, „Teatar života“, „Mr. Church“, „Mravi na škampu“, „Carigradska kuhinja“, „Sushi na meksički način“ i „Okus života“. Pametnom dosta, odlična klopa u kombinaciji s filmovima i uvijek romantičnim zagrebačkim kasnim ljetom šteta je propustiti.

No nije to sve, uz uživanja u filmovima i nevjerojatnim okusima, posjetitelji će moći uživati i u nastupima DJ-a, a posebno u subotu 15. rujna od 20 sati kad nastupaju „The Frajle“.

Na kraju ni to nije sve, novo i posebno zanimljivo na ovogodišnjem festivalu bit će Chill & piknik zona by Staropramen u kojoj će svi koje se odluče posjetiti festival moći uživati i zabavljati se i tijekom dana i večeri.

Eto sjajno gastro bablje ljeto na Zrinjevcu je spremno. Da poslije ne bi žalili znajte kako dijete i teretane ozbiljno počinju tek u listopadu, tako da pravog razloga za ne doći na Food Film Festival by Coca-Cola nema.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian