Stylish i klasični pametni satovi

Ocjena:

Autor: moda.hr

Kronaby smartwatch inspiriran je tradicijom

Kada je početkom ove godine švedska startup kompanija Kronaby lansirala svoj prvi klasični pametni sat, ispunila je obećanje ponudivši kupcima prepoznatljiv tradicionalan dizajn s naprednom tehnologijom. Trend u dizajnu pametnih satova otpočetka je išao prema futurističkom, sve dok se švedski startup nije dosjetio kupcima ponuditi vizualno klasičan sat čija unutrašnjost krije vrhunska tehnološka rješenja. I naravno da su nas osvojili na prvu!
Smartwatch tehnologija omogućuje korisnicima da se preko Kronaby aplikacije povežu s pametnim telefonom zahvaljujući čemu nude cijeli niz mogućnosti i sadržaja. Tako su Kronaby satovi opremljeni softwerom za fitness koji služi za praćenje koraka, potrošnju kalorija i postavljanje ciljeva. Isto tako, Kronaby sat će vibrirati kada vas netko želi kontaktirati, bilo pozivom ili porukom, a jednostavim i laganim pritiskom na jednu od tipki omogućeno je i odbijanje poziva.
Kronaby aplikacija nudi i filter notifikacija, pa će vas sat obavještavati samo o važnim pozivima ukoliko tako odlučite. Aktivacijom SOS alarma kojim je sat opremljen, automatski se šalju SMS poruka i GPS lokacija kontaktima koji su unaprijed odabrani u postavkama. Zahvaljujući opremljenosti GeoTag tehnologijom moguće je tagirati i vlastitu lokaciju za slučaj da se izgubite u novom gradu.
Tu su još i mogućnost korištenja sata kao daljinskog upravljača ili kao kontrolera omiljene glazbe na playlisti, te opremljenost "Find my phone" tehnologijom koja pomaže locirati telefon. Cilj ovog posve novog brenda pametnih satova klasičnog dizajna jest postati najbolji "connected" sat na svijetu, inspiriran tradicijom, kvalitetom i preciznošću tradicionalnih proizvođača satova. Kolekcija satova zasad obuhvaća četiri uniseks modela: Apex, Sekel, Nord i Carat.
Kućište satova izrađeno je od nehrđajućeg čelika, promjera 38 ili 43 mm, a na izbor je ponuđena čitava paleta boja uključujući srebrnu, zlatnu, ružičasto-zlatnu i crnu. Kupcima je ponuđena i mogućnost odabira kožnih i/ili metalnih narukvica i satovi dolaze uz garanciju od 2 godine. U Hrvatsku Kronaby satovi stižu na jesen, a dotad više informacija o Kronaby svijetu satova pronađite  na www.kronaby.com.

Foto: PR


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian