Stvarne žene, stvarni život mode

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nova kampanja modnog dvojca I-GLE

Moderan chic, funkcionalna teatralnost, jednostavna kompliciranost geometrije, print i vez, crno i bijelo, tvrdo i kruto, mekano i padajuće, strogo, a ženstveno epiteti su koji opisuju najnoviju kolekciju modnog dvojca I-GLE, koja je nedavno, povodom slavlja 20. obljetnice djelovanja, predstavljena na reviji u Muzeju arhitekture u Zagrebu.

Nakon sjajne revije, I-GLE predstavljaju recentnu kolekciju i zanimljivom modnom kampanjom u kojoj glavne uloge imaju "stvarne žene", sve od reda drage prijateljice i ljubiteljice njihovog dizajna.
Arhitektica Vedrana Ergić za Igle20

I-GLE time ističu kreativan odnos i bliskost koja prati njihov način rada te podcrtavaju stvarni život mode, njezinu ljepotu u stvarnom susretu sa stvarnim identitetom. Riječ je o emotivnoj kolekciji u kojoj se susreću svi oni modni elementi u kojima autorice reinterpretiraju modnu povijest; od skoro klasične haljine i suknje couture izričaja do lelujavih laganih formi oslobođenih nametljivog kroja.
Učenica Filipa Ledić za Igle20

Ovaj modni kroki iskrojen zanesenom maštom i očaranošću modom, nesputan trendom i uronjen u srž kreativnosti, najavljuje kompleksni miks jednostavne geometrije, kompliciranog reza i okrugle grafičke mekoće, elegantni sukob bijele i crne boje, drski proboj žute, distingviranost duboke plave, ali i akvarel tonove mekanih haljina i mozaičnu obojanost.
Forenzičarka Andrea Kosovac Ledić za Igle20

Recentnom kolekcijom studio I-GLE slavi dvadeset godina svog modnog postojanja što, na neki način, predstavlja izazov za modnim evociranjem svoje povijesti. I-GLE ovom kolekcijom ujedno i postavljaju pitanje odnosa intime i masovnosti, razlike u odjeći koja nastaje u malim manfakturama u odnosu na onu koje se multiplicira u velikim nakladama.
Knjigovotkinja Anita Matić za Igle20

Što čini njenu osobitost i vrijednost, a istovremeno njeguje suvremenost i originalnost samog modnog dizajna?


Stvarne žene za stvarnu modu pogledajte u nastavku!
Magistrica kemije Lejla Juranić za Igle20
Arhitektica Boška Bahtijarević za Igle20
Arhitektica Tanje Grozdanić Begović za Igle20
Menadžerica osiguranja kvalitete Ivana Ursić za Igle20


FOTO: Decker&Kutić
MAKE UP: Saša Joković
ASISTENT MAKE UPA: Marko Tolić
FRIZURA: Petra Granić
MODELI: Vedrana Ergić, Anita Matić, Filipa Ledić, Andreja Kosovac Ledić, Tanja Grozdanić Begović, Lejla Juranić, Boška Bahtijarević, Tamara Domljanović i Ivana UrsićAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian