Što je zajedničko Severini i Ronaldu?

Ocjena:

Autor: moda.hr

Osim što su oboje iznimno populani, Severina regionalno, a Ronaldo planetarno, ovi uspješni pojedinci njeguju i jednaki ukus za skupocjene švicarske satove. Prije nešto više od godine dana hrvatska pjevačica Severina Vučković postala je zaštitno lice Tag Heuer satova za regiju, a ovih dana, u godini kada nas očekuje svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, istom titulom, ali na globalnoj razini okitio se i jedan od ponajboljih nogometaša današnjice - Christiano Ronaldo.

Dvostruko nagrađivan Zlatnom loptom (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta, kapetan portugalske reprezentacije i Real Madrida pridružio se društvu slavnih brand ambasadora poput Cameron Diaz i Leonarda DiCapria, tenisačice Marie Sharapove, šampiona Formule 1 Jensona Buttona, a Tag Heuerovi ambasadori bili su i Brad Pitt, Uma Thurman, Tiger Woods, te brojna legendarna imena Formule 1 - od Ayrtona Senne do Kimi Räikkönena, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela ili  Lewisa Hamiltona.

Tag Heuer je usko povezan sa sportovima još od 1920 godine kada je postao službeni mjerač vremena na Olimpijskim igrama, od 1928. godine mjeri vrijeme na skijaškim utrkama, a od 1970. godine i na Formuli 1, te jedriličarskim regatama.
utekst.jpg
Christiano Ronaldo za Tag Heuer

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian