Stigli su proizvodi bazirani na hladno prešanim uljim…

Ocjena:

Autor: PR članak

Poštujući moć prirode, nastao je novi beauty brand, Nature Box s hladno prešanim uljima

Prirodno lijepa koža i kosa nikada nisu bili bliže - zahvaljujući novim Nature Box proizvodima koji se u potpunosti baziraju na 100% hladno prešanim uljima koja čuvaju vrijedne sastojke biljaka i čiji su čarobni i terapijski učinci jako dobro poznati. Ulja u proizvodima Nature Box također su veganska, ne sadrže silikone, umjetna bojila, sulfate i parabene. U vremenima kada se sve više shvaća koliko blagodati priroda daje, novi beauty brand otvorio je vrata u svijet prirodne kozmetike i izrade čudesnih ulja.
Novi kozmetički brand zasniva se na jednostavnoj činjenici da ljepota dolazi iznutra i svojim posebnim konceptom namjerava se svidjeti mlađim millennials generacijama. Ljepota koja dolazi iz prirode, nije samo trend, to je način života. Upravo se tom činjenicom vode u Nature Boxu, pri stvaranju svakog proizvoda. Šampon i regenerator za kosu, gel za tuširanje i losion za tijelo sadrže 100% hladno prešana ulja, a mogu ih koristiti i vegani. Ekološki osviješten, kvalitetan i okrenut prirodi, Nature Box odgovara generaciji sadašnjosti, ali i budućnosti.
Zeleni superjunak, avokado, glavni je sastojak Nature Box Avokado gela za tuširanje, losiona za tijelo te šampona i regeneratora. Sa 100% hladno prešanim uljem avokada ova linija pruža efekt obnovljene kose i nahranjene kože.
Nature Box Badem zasjao je u ružičastom pakiranju. Za bujnu kosu i njegu osjetljive kože najbolja je ova linija s hladno prešanim uljem badema.
100% hladno prešano ulje kokosa zaduženo je hidratiziranu kožu i kosu. Nature Box Kokos u svojoj liniji sadrži šampon i regenerator te gel za tuširanje i losion za tijelo.
U paleti proizvoda našla se i linija na bazi makadamije. Sa 100% hladno prešanim uljem makadamije, koje sadrži dragocjene vitamine i antioksidans, gel za tuširanje i losion za tijelo Nature Box Makadamija daju osjećaj meke i ugodne kože.
Linija Nature Box Marelica pak, razvijena je za sjajnu, podatnu i meku kosu te glatku kožu savršenu na dodir. Šamponi i regeneratori dostupni su po cijeni od 37,90 kuna, gelovi za tuširanje po 29,90 kuna dok su losioni za tijelo 39,90 kuna.


Vjerujući u novu generaciju djevojaka i žena, koje koriste samo prirodne sastojke i proizvode, Nature Box je okupio #BeautyPositivity pleme. Biti pozitivan i činiti pozitivne stvari sebi, a i drugima nit je vodilja ovog novog branda. Baš zato, pri izradi svakog proizvoda, brinu o okolišu, podržavaju lokalne poljoprivrednike u Indiji i Nigeriji i proizvođače određenih sastojaka koji se koriste u izradi Nature Box proizvoda.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian