Stigli su Melemi za tuširanje!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Melem i Ljupka Gojić Mikić predstavili su nove Meleme za tuširanje

Brand Melem predstavio je nove proizvode, još jedan "Melem dragocjeni trenutak u danu" koji će razveseliti sve ljubitelje Melema, prirodne njege i Mediteranskih rituala ljepote. Melem prvi puta predstavlja liniju proizvoda za tuširanje i to u četiri varijante – Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima te Meleme za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.
Melem prvi put predstavlja liniju proizvoda za tuširanje

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, Melemi za tuširanje hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.
Melemi za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje

"Ponosni smo na razvoj Melema. Taj se brand sastoji od brojnih vrijednosti, a za nas najveću predstavlja ljubav ljudi koji ga koriste. Te smo drage ljude uključili u razvoj branda tako što smo ih pitali koje još proizvode, tj. Melem trenutke, žele u svom danu. 85% izrazilo je želju da stvorimo Meleme za tuširanje - dragocjene gelove s vrijednim prirodnim uljima u inačicama s Melemovim mirisom i mediteranskim esencijalnim uljima. Tako je nastala ova prekrasna linija u kojoj besprijekorne aktivne sastojke stavljamo u službu rituala tuširanja, još jednog Melem trenutka u danu kada nam je svima važno da se opustimo, probudimo, očistimo i njegujemo kožu", predstavila je nove Meleme za tuširanje Lucija Gluščević, brand menadžerica Melema u Atlantic grupi.
Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, ambasadorica Melema i Tina Roso, direktorica Neve


Nove Meleme za tuširanje među prvima su isprobale Iva Šulentić, Anita Dujić,  Mirna Medaković Stepinac i Barbara Repe.
Lada Tedeschi Fiorio, savjetnica predsjednika uprave Atlantic grupe
Iva Šulentić
Mirna Medaković
Anita Dujić
Barbara Repe


Foto: PR / MelemAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian