Hogl ožujak 2018_centralni

Stigla je nova kolekcija curica!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Kolekcija Jolie Petite by Ljupka Gojić za sezonu proljeće/ljeto 2013. predstavljena je kroz lookbook. Kolekcija za ljeto 2013. obiluje prepoznatljivim, zaigranim motivima koji korak po korak, svake sezone dodatno evoluiraju.

Tako je jedan od ključnih komada za vruće ljetne dane model “Laura” koji ujedinjuje vječno klasične mornarske prugice sa romantičnim francuskim rukavima od čipke. Upravo prugice dominiraju novom kolekcijom koja prije svega želi omogućiti maksimalnu udobnost zahvaljujući fleksibilnim krojevima i prozračnim materijalima.
Retro detalji kao što su uzorci na točkice i decentni volani, elementi su koji su zaštitni znak Jolie Petite by Ljupka Gojić kolekcija stoga se očekivano pojavljuju u ljetnom izdanju ove modne vizije.

Povodom lansiranja ljetne kolekcije branda Jolie Petite, Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: "Fokus nastavljamo graditi na unikatnoj zaigranosti Jolie Petitea koja ima sada već itekako prepoznatljiv modni potpis. Volimo se poigravati poznatim uzorcima koje transformiramo u našem duhu. Kolekcija obiluje retro atmosferom romantičnog prizvuka dok se posebno trudimo pružiti što veću udobnost i funkcionalnost ženskoj silueti."

Tradicionalno zaštitno lice kolekcije je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn, fotografije potpisuje Jelena Balić dok je za make-up zaslužna Ivana Zečić.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne