Stehlik kolekciju predstavila u kaštelu Morosini Grim…

Ocjena:

Autor: T.P.

Danas, kada su neke stare navike tek podsjetnik prošlih vremena, modni svijet je primoran prilagoditi se novim okolnostima, brend Stehlik i ovoga puta je pronašao način da ispriča svoju modnu priču.
Unutar zidina misterioznog Kaštela Morosini Grimani u San Vinčentu ispričana je čarobna priča puna topline i ljubavi. Monumentalne zidine i kule unutar kojih je vrijeme stalo, njihove neodoljive boje i sva inspirativna arhitektura srednjeg vijeka, bili su savršena kulisa za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Anje Stehlik.
Mirniji i topliji jesenski tonovi koji stvaraju osjećaj ugode i smiraja, taj „cozy stil“ baza je nove Stehlik kolekcije „DOLCE FAR NIENTE“. Upravo je to poziv da usporimo, uživamo u sebi, tim malim ritualima odijevanja te osjećaju ugode i nesputanosti.
It komad sezone haljine hoodice od brušene kože

Dizajnerica u novoj kolekciji stavlja akcent na brojne statement komade od vegan kože te raznim varijacijama istih, važnost pridaje i nešto ležernijim komadima u zemljanim tonovima kojima se njeguje bussinesleisure.
It komadi sezone su svakako haljine i majice hoodice od brušene kože, podršku ima daju vuneni kaputi i kožni sakoi koji otvaraju mogućnost stiliziranja za ležernije dnevne kombinacije. „Kad u svaku svoju kreaciju unosite veliki trud i posvetite pažnju detaljima i kvaliteti, stvarate bezvremensku ljepotu“ Stehlik komadi ne robuju trendovima već slave slowfashion pokret i unikatan stil. Plisirane haljine i suknje od vegan kože osvajaju lakoćom kombiniranja, dok cozy vunene veste i majice pune detalja postaju omiljeni komad Vašeg stylinga.
Fotografkinja Ana Bolobicchionam je otkrila koliko je čarobno selo San Vinčenat, njegove životopisne ulice i zgrade, stvorivši modnu priču savršenu za toplu i ugodnu jesen u Istri. Kolekciju  možete pronaći u Stehlik trgovini (Zagrebačka 19, Pula) i službenoj stranici brenda www.anjastehlik.com, sve novitete iz ponude potražite i na Instagram profilu @anjastehlik

Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...
Model: Maja Vujica i Michelle Kursar
MUa : Ella beauty
Hair: Artistic
Photo: Ana Bolobicchio


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian